2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5190004 بازدید | 66776 پست
بچه ها توی عکس قرینه نیست اونقدرا ولی توی واقعیت قرینه ست،حکمتشم نمی دونم چیه؟کلا ورمم تو عکس بیشتر از توی واقعیت معلومه،حالا انشالا اونا که عمل نکردن می عملن حرفمو بیشتر می فهمن.البته من انحرافم داشتم،حالا وایسین عکسای قبل عملمم از دکتر گرفتم واستون می ذارم
امیدوار :)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فری جون شما کدوم بودی من نمیدونم
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
مرسی سلماز جان
فندوق شکن خیلی طبیعی و قشنگه،مبارکت باشه
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
من امروز هرچی دیدم طبیعی بود خوبم بودن مال فندقم که خوبه قوس نداره من بدونم قوس نمیتونستم تصور کنم اما مال فندق خوب شده
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
ای وای haniel جان تروخداااا عکستو دوباره بذار، یا میل کن واسم: anahit_001@yahoo.com
نمیدونم چرا نمیتونم واسه کسی خصوصی بفرستم، هی ارور میده
ققنوس جان منم خیلی نگرانم چون الان هم خیلی ناجور نیست بینیم و هیچ مشکل تنفسی هم ندارم ، خب خیلی حسرت داره اگه مشکلی پیش بیاد و خدای نکرده کار به ترمیم بکشه، من که تاپیک بچه های ترمیمی رو میخونم تا چند روز منصرف میشم باز دوباره وسوسه میشم...
بچه ها من کارای سایت سامی رو دوس دارم(که بدون قوسه) ، یعنی الان اونجوری کار نمیکنه حتی اگه ازش بخوایم؟ آخه یه بنده خدایی کلی شاکی بود که خیییلی تاکید کردم بدون قوس ولی باز کار خودشو کرده و اینا، من فقط از همینش میترسم..
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
فندق شکن جونم ...عالیههههههههههههههه...کلی تبریک :)

سجادیان بود دکترت ایا ؟!!

ققنووووووووووووس اخخخخخخخخخخخخخخخ گفتی ...درد منم همینه...مخصوصا این ک مامانمم هی اینو بم گوشزد میکنه :((
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!