2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5189968 بازدید | 66776 پست
ققنوس با کی می خوای عمل کنی؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نیلپر جان پیش هر دکتری عمل کنی ده درصد باید احتمال واسه روتوش یا حتی ترمیم بذاری مخصوصا زمانی که قبل عملت خیلی ایراد داشته باشه
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
قندوق چند وقته عمل کردی ؟ خیلی خوب شده عزیزم مبارکت باشه خدا کنه مال منم به همین خوبی شماها در بیاد
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
ای وای haniel جان تروخداااا عکستو دوباره بذار، یا میل کن واسم: anahit_001@yahoo.com
نمیدونم چرا نمیتونم واسه کسی خصوصی بفرستم، هی ارور میده
ققنوس جان منم خیلی نگرانم چون الان هم خیلی ناجور نیست بینیم و هیچ مشکل تنفسی هم ندارم ، خب خیلی حسرت داره اگه مشکلی پیش بیاد و خدای نکرده کار به ترمیم بکشه، من که تاپیک بچه های ترمیمی رو میخونم تا چند روز منصرف میشم باز دوباره وسوسه میشم...
بچه ها من کارای سایت سامی رو دوس دارم(که بدون قوسه) ، یعنی الان اونجوری کار نمیکنه حتی اگه ازش بخوایم؟ آخه یه بنده خدایی کلی شاکی بود که خیییلی تاکید کردم بدون قوس ولی باز کار خودشو کرده و اینا، من فقط از همینش میترسم..
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
فندق جان مبارکه خیلی خوبه بینیت، ببخش من تازه واردم با کی عمل کردی؟(بچه ها میشه لطفا تو امضاهاتون بنویسین با کی عمل کردین؟خیلی کمک میشه به بقیه)
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
nova سجادیانه دکترش