2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم رستگار جون.کاش به ناراضی بودن تو اعتماد میکردم و اصلا بیخیال عمل میشدم.یعنی شده بودما نمیدونم باز دوباره چی شد اینکارو کردم که تابستون اینچنین دلنشینی برام فراهم کرد.حالا منم و بینی که باید بهش عادت کنم و درو دیوار خونه. این امیدواری خیلی بهتر میشه یعنی چیش بهتر میشه?
عکس بینی صفحه 1709
بچه ها من یه جور عجیبی شدم دیگه پام نمیکشه مطب دکتر دیگه ای برم یه حس عجیبی دارم نسبت به کامروا احساس میکنم خودشه این حس یعنی اعتماد؟ اصلا انگار جادوش شدم
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
بجه ها اشتباه نکنید, اینجا جو ضد عمل نشده. خلاصه حرفهاى رستکار جون و کتانه جون اینه که 1) اکر بینیتون اشکال عمده اى نداره ,عمل نکنید 2) اکر قصد عمل دارید, با دیدن یه نمونه خوب, هول نشید برید با دکتر ok کنید 3)با دیدن دو _سه مورد ناراضی از یه دکتر لطفا در انتخابتون تجدید نظر کنید. (حتما که نباید آیه نازل بشه که یه دکتری بی کفایته, با دیدن ناراضیها متوجه بشید لطفا)
ببخشید بهار سارا البته من نمیخام خیلی جو بدم ولی یه سوال راجع به ناراضیها که میگین مثلا اینجا بیست نفر با یه دکتر عمل کردن چهارتا ناراضی داره. با یه دکتر دیگه چهار نفر عمل کردن یه ناراضی داشته. از نظر اماری پس دکتر دومیه با یه ناراضی بهتره از دکتر اولیه؟؟
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان