2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
رستگار آفرین به این همه درایت من اینجا تازه واردمو خودم دنبال دکتر..اومدمو گفتم که شاید نباید به دکتری که انقد همه حرفای ضد ونقیض میزنن نباید اعتماد کرد و بچه هاااا بیاین راجع بهش درست فکر کنیم و تصمیم بگیریم اما افرادی هستن که دلشون میخواد اون دکتری رو که انتخاب کردن رو ببرن بالا و حرف محالفی ازش نزنن و اینجور چیزا...منم کم کم از محیط اینجا یه جوری میشم و تصمیم گرفتم خودم مطب گردی کنمو به قول بعضی ها تحمیل نظر نکنم !!!!مرسی رستگار جانننن
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم گل منم تو لیستم یزدانفر هست...هفته ی دیگه ام میرم مطبش.میام میگم چی ب چیه
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
سر بینیاش چه جوریه؟قک کنم سربینیاشو بد شنیدم
بله عزیزم خیلی خوب بود بینیش به صورتش میومد ولی من ازش نپرسیدم قبل عمل چطوری بود ؟الانم ازمایشامو دادم کم خونیم زیاده نمیدونم چیکار کنم.اصفهانم بهم گفت اگه برای عمل اوکی بودی اس بده به گوشیم تا یک هفته بعد نوبت عمل بدم .
حالا خانم گل به نظر من میگفتم کلیپسیه راستش ! ولی مامانم میگفت نه خیلی خوبه ! آخه مامانم از یزدان خیلی خوشش اومده بود ! خخخخخ راستی اگر کم خونی داشته باشیم تا چند ماه باید عملو بندازیم عقب ؟ شما کم خونی فقر اهن دارین ؟
الی جان من از یه جراح پرسیدم گفت تخصص اولش گوش و حلق و بینی باشه و بعدش مدرک جراحی پلاستیکم داشته باشه بهتره اینجوری بیشتر میشه رو تنفس مطمئن شد....اما به نظر من اونایی که جراح پلاستیکن بینیارو خوشگل تر در میارن..........😒
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف