2777
2789
عنوان

خواستگار اومده برام ولی...

521 بازدید | 35 پست

چند جلسه اومدن خونمون 

تقریبا اکثر چیزاش خوبه 

ولی میگه باید برای زندگی بریم تبریز چون دانشگاش اونجاس 

خودشم اصالتا ترک اما هر دو توی کرج زندگی میکنیم 

مامان و بابام حرفی ندارن و نظرشون مثبته 

به نظر منم خوبه بد نیس ولی دوست ندارم برم شهر غریب که حتی زبونشونم بلد نیستم 

از طرفی هم میترسم جواب منفی بدم و دیگه خواستگار نیاد برام 

گیر کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بعد از اتمام دانشگاش برمیگرده برو 

برا خودتم تنوعه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

مردم مهاجرت میکنن میرن یه کشور دیگه 

تبریز که تو کشور خودته 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

تبریز قشنگه ولی همشون ترکی حرف میزنن انشالا خوشبخت شی

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
 تازه ۲۱ سالم شده 

کلی فرصت داری الکی زود تصمیم نگیر . وصلت با ترکا وقتی همزبونشون نباشی خیلی خیلی سخته ها تفاوت فرهنگیم که جای خود

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته