2777
2789
عنوان

کاش نژاد پرستی از بین میرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 64 پست
بله واقعا من میخوام هیچ کس نژاد پرست نباشه ولی کسی تغییری تو خودش ایجاد نمیکنه بازم نژاد پرسته

بله البته نسبت به قبل خیلی بهتر شده نمی‌تونیم بگیم تاثیرگذار هم نبوده به خصوص در نسل های جدید کمتر هست

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
ولی خدایی هم از پوست سیاها که زغالن بدم میاد همم از اون آقا هایی که موهاشو رنگ میکنه و آرایشی میکنه

تو واقعا نژاد پرستی کاش اینجور ادما ازبین برن

این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ب خاطر اونا از فن بودنت دست کشیدی منو بکشنم دیت نمی کشم

وقتی حتی خونواده خودتم شب و روز لج میکنن به خاطر اون موضوع ول کردم دیگه

الان ریختم تو کامپیوتر گاهی نگاش میکنم

بعدشم من دیگ رفتم دبیرستان و درسام زیاد شدو الانم که کنکور دارم.....

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
مهم نیست شما از من خوشت میاد یا نه سلیقه ها هم متفاوته من اون جور آدمارو دوست ندارم 

کاش شعوری میرسید این سلیقه نیست 

نژاد پرستیه 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
تو واقعا نژاد پرستی کاش اینجور ادما ازبین برن

خواهشا حرف زدنشون رو درست کنید یعنی چی از بین برن 

من شخصا از فردی که عین زغاله خوشم نمیاد این سلیقه ی منه شما نمی تونی که تغییرش بدی 

ایجوری که مشخصه هم شما همم استارتر خیلی براتون مهمه که پیگیر هستید 

نه اخه تو اصلا ادم نیستی بخوام باهات بحث کنم.وقتی به سیاهپوستا میگی ذغال یعنی بیشخصیتی بی فرهنگی عقب مونده ای کودنی.

فکر کنم بست باشه ریپلای کردی یه چیز بدتر بهت میگم.

مهم نیست شما از من خوشت میاد یا نه سلیقه ها هم متفاوته من اون جور آدمارو دوست ندارم 

حداقل اونا آدمند😂😂😂😂

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏