2777
2789
عنوان

بعضیا چرا اینقدر شانس دارن 😐😐😐

219 بازدید | 13 پست

بخدا حسود نیستم ولی یه زندایی دارم قدش 155 وزنش 90 خونه و زندگیشو ببینی حالت بد میشه اینقدر این زن کثیفه مامانم رفت حیاطشو شست از بس کثیف بود دو روز تعطیلات رفتیم موندیم بخدا لیواناشو نمیشست لیوان کثیف میاورد پای سفره و ظرف موبر استفاده کرده بود معلوم نبود مال کی افتاده تو حموم دیگه کمد و میز ارایشی نگم براتون که چقدر کثیف بود اشپزخونه بیرون ساخته که مثلا اشپزخونه داخل تمیز بمونه بخدا یعنی چرک بسته بود همه جا تازه میگفت شما میخاستین بیاین همه جا رو دستمال کشیدم بعد اینو بگم داییم غلام حلقه به گوششه یهو زنداییم بخاطر بچه ها اعصابش خورد شد اخم کرد داییم همش میگفت عزیزجان اعصاب خودتو خورد نکن یعنی وضع مالی داییم خیلی خوبه هرچقدر طلا بخاد داییم میخره واسش اینقدر پول خرج میکنه زنش چرا بعضیا اینقدر شانس دارن من فهمیدم خوشبخت شدن اصلا به قیافه نیست به شانسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ربطی به قد و وزنش داره 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

💔☺

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

بیرون زندگیش رو دیدی هرکسی یه مشکلاتی داره و یه خوبی هایی که داییتون اینقد دوسشون داره لابد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻