2821
2789
عنوان

طلسم شدم 😨☹

267 بازدید | 15 پست

والا😒

الان تاپیکای طلسم دیدم یهو ..میگم نکنه منم طلسم شدم 😐😂اینقدر تلاش کردم  پشتکار دارم ..کارم تمیزه قیمتام خیلی مناسب تر از همکارای دیگم ولی طلسم شدم پیجم ثابت مونده نه فالو میکنن نه لایک ..کار جدید میزارم هیچ کامنتی نمیزارن پیجم راکد شده دیده نمیشه دارم دلسرد میشم از کارم ..ملت چشونه طرف کارش از من صد درجه پایین تره قیمتاش فضایی ..اینقدر فالوور داره ولی من که اینقدرکارم همه تعریف میکنن پیجم اصلا رشد نداره☹

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کارت چیه عزیزم؟ چی میسازی؟ 

دوخت سرویس آشپزخونه..سیسمونی ..نظم دهنده کشو ..کلا تنوع محصولم بالاست ولی دریغ☹

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
برنامه معرفی کنم برای فالوور و لایک؟

تاثیر داره؟اگه آره که معرفی کن خوشگلم😘

ارع تاثیر دارع خیلی ها کسب در امد میکنن ولی باید پیج فیک بزنی بری توش هی سکه جمع کنی فالور و لایک مجانی بگیری اسمش توربو لایک و توربو فالور هست

کاش دمم میشکست اسپرم برنده نمیشدم 🌝

فالور فیک نزنید. اینستا هوشمند شده. وقتی تعداد فالور و لایک ها ی همخوانی نداشته باشه خودش ی کاری میکنه که پیج توی اکسپلور نره. 

تبلیغات و تعامل پیجو زنده نگه میداره

خواهر فالوورام کمه کسی نمیاد بامن تبادل کنه ..تبلیغم که قسمتاش نجومیه ..یه جا قیمت کم تبلیغ دادم همه فیک بودن☹

ارع تاثیر دارع خیلی ها کسب در امد میکنن ولی باید پیج فیک بزنی بری توش هی سکه جمع کنی فالور و لایک مج ...

اها بلد نیستم خواهر اینکارارو

اگه تمایل داری من براتون یکم جمع میکنم پیجتون اسمش چیه

مرسی عزیزم 

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTQ2NzYwNTMxODI4NDg4?utm_medium=copy_link

فالور فیک نزنید. اینستا هوشمند شده. وقتی تعداد فالور و لایک ها ی همخوانی نداشته باشه خودش ی کاری میک ...

من اصلا بلد نیستم عزیزم فالوور بزنم..فقط یه جا تبلیغ دادم چند نفر فالو کردن که باز همونام کم کم انفالو کردن فیکم بودن انگار