2789
عنوان

عروس هلندیم🥺

475 بازدید | 16 پست

سلام 

تورو خدا اگه کسی تجربه ای داره بگه 

دیروز یه عروس هلندی گرفتیم 

آوردیم خونه کلا همش میخوابه 

چرت میزنه 

غذا میخوره اما میخوابه 

اسهال هم داره 

ینی مریضه

فک کنم اومیکرون داره

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹

احتمالا  

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین عروس هلندی کلا خیلی حساسه جاش عوض بشه غمگین میشه خیلی خیلی بهش محبت کن

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

اسهال خطرناکه .اگه برات مهمه ببرش دکتر الان. 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

پر ریزی داره؟اگه داره ببین سری ردش کن بره این بیماری تو مدفوعش‌ میاد که بیحوصله‌ و..ام هس

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
من که میگم مریض نیس چون جاش عوض شده غریبی میکنه تا عادت کنه به محیط خونتونو آدمای اطرافش یک هفته میک ...

دو ماه پیش یکی خریدم اینطوری نکرد آخه 

خیلی هم سر حال بود 

اما این همش خوابه

میدونم  خودم یکی ماده داشتم  تازه براش نر گرفتم  خداکنه نمیره

ایشالله خیلی مواظب خوردو خوراکش باش همش باهاش حرف بزن

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
دو ماه پیش یکی خریدم اینطوری نکرد آخه  خیلی هم سر حال بود  اما این همش خوابه

مدفوع نرمال باید یکمش آبکی باشه که جیششه یکمی سفت کرم مانند غذاهم که میخوره

باهاش حرف بزن همش بازی کن