2777

عزیزم من درمان نکردم ولی مادرشوهرم شامپو گرفته ب اسم سَبَغ فک. کنم از عطاری بخاطر کرونا موهاش ریخته بود ولی اون و میزنه موهاش دوباره دراومده 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من درمان نکردم ولی مادرشوهرم شامپو گرفته ب اسم سَبَغ فک. کنم از عطاری بخاطر کرونا موهاش ریخته ...

یکی از کاربرای اینجا بهم گفت بخر ،قیمتشم ۶۰ تومن بود 

خودش میفروخت گفت تاثیرش عالیه

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

یکی از کاربرای اینجا بهم گفت بخر ،قیمتشم ۶۰ تومن بود  خودش میفروخت گفت تاثیرش عالیه

40 خریدم 

من برای داداشم گرفتم 

اینم عکسش 

من ک تاثیرش تو موهای مادرشوهرم دیدم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

اول علت ریزش مو تشخیص داده تا بر اساس اون علت درمان مناسب تعین بشه .علت از استرس و فشارهای  عصبی شروع میشه تا طیفی از مشکلات هورمونی و تغذیه ای ...

دو داروی استاندارد ماینوکسیدیل و فیناستراید (البته بیشتر برای اقایان مگه موارد خاص) داریم و بی نهایت داروی غیر استاندارد .بهتره به یه متخصص مراجعه کنید .

یکی از کاربرای اینجا بهم گفت بخر ،قیمتشم ۶۰ تومن بود  خودش میفروخت گفت تاثیرش عالیه

شاید 60 بوده یکم بیشتره و بزرگتر باشه نمیدونم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
40 خریدم  من برای داداشم گرفتم  اینم عکسش  من ک تاثیرش تو موهای مادرشوهرم دیدم&nbs ...

اگه عطاری‌ها ۴۰ میدن که خوبه

بنظرت برای شوره سر هم تاثیر داره ؟؟ 

سرم خیلی شوره داره افتظاح

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

اگه عطاری‌ها ۴۰ میدن که خوبه بنظرت برای شوره سر هم تاثیر داره ؟؟  سرم خیلی شوره داره افتظاح

روش زده درمان ریزش مو شوره موخوره قارچ 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
اگه عطاری‌ها ۴۰ میدن که خوبه بنظرت برای شوره سر هم تاثیر داره ؟؟  سرم خیلی شوره داره افتظاح

نمک دریا و سرکه سیب قاطی کن بریز تو شامپوت. خودت میبینی که معجزه شده و خالی از شوره نیست

نمک دریا و سرکه سیب قاطی کن بریز تو شامپوت. خودت میبینی که معجزه شده و خالی از شوره نیست

نمک دریا زدم به سرم موهامو خیلی خشک کرد ریزشم بدتر شد 

خودم کف سرم خشکه

تونیک مو 

شامپو مخصوص موهات

قرص زینک

حنا

مزوتراپی مو

از همه مهتر هم پیش ی دکتر متبحر برو

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌