2777
2789
مگه باید اتفاقی براش بیافته 😐😐😐

اره تو توضیحات کتاب نوشته یا از درک انسان خارجه و یا لال میشی یا میمیری ( دور از جون) ولی من باور نکردم حالا گفتم از بقیه بپرسم ببینم میدونن

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این کتاب اصلا در دسترس نیست که کسی خونده باشه،هر نسخه‌ای هم به اسمش تو نت باشه دروغ‌،از این کتاب اگه اشتباه نکنم فقط دو نسخه تو دنیا موجود

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
عزیزم این کتاب اصلا در دسترس نیست که کسی خونده باشه،هر نسخه‌ای هم به اسمش تو نت باشه دروغ‌،از این کت ...

همین نسخه های جعلیش هم من یکمشو خوندم توش پر از طلسم و نقاشی های عجیب بود حالا کنجکاو شدم بخونم نمیدونم بخونم یا ن🤣

❤️
همین نسخه های جعلیش هم من یکمشو خوندم توش پر از طلسم و نقاشی های عجیب بود حالا کنجکاو شدم بخونم نمید ...

نخون،چون جعلی اصلا ارزش نداره،اگه کتاب ترسناک میخوای من یکی بهت معرفی کنم😁

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
نخون،چون جعلی اصلا ارزش نداره،اگه کتاب ترسناک میخوای من یکی بهت معرفی کنم😁

نه عزیزم ممنون من خیلی ترسوتر ازین حرفام ، اینم چون جعلی بود یکم جرعت داشتم بخونمش که دیگه نمیخونم منصرف شدم 😦😰😁

❤️
نه عزیزم ممنون من خیلی ترسوتر ازین حرفام ، اینم چون جعلی بود یکم جرعت داشتم بخونمش که دیگه نمیخونم م ...

😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘منم ترسوام،اصلا شبا از این مطالب نمیخونم😂😂😂😂فقط وقتی همه تو خونه بیدارن من فیلم ترسناک میبینم یا کتاب ترسناک میخونم😁😁😁😁