2777
2789
عنوان

میخوام دزدی کنم..

2752 بازدید | 21 پست

بچه ها میخوام یه دونه از طلاهای عمم رو بدزدم، چون خیلی بی پولم خییییلی داره بم فشار میاد، عمم هم وضع مالیش توپه انقددددد طلا داره که نگو، یعنی اگه من یه زنجیرش رو بردارم اصلااااا متوجه نمیشه، بعدشم این مبلغ اصلا براش چیزی نیس ، خودش میگه انقد پول دارم نمیدونم چی بخرم باهاشون، من این کارو خیلی بد میدونم و اعتقاد داشتم حرومه ولی خیلی لنگم خیلی، عمم هم با اینکه انقد پول داره خیلی خسیسه، اگه بش بگم قرض بده بهونه میاره یا به کسی میگه، خیلی گیج شدم از یه طرف به حروم بودنش فکر میکنم از یه طرف به اینکه عمم وضعش توپه هیچی براش نیس اینی که من بردارم،بخدا موندم 😭😭

دختر جان تو همون روز اول میگیرنت

دزدی تخصص میخواد. علم و هوش خودشو میخواد

تو اگه دزد بودی که تاپیک نمیزدی

طرف گنج پیدا کرده یا آدم کشته هنوز به یه نفرم نگفته. حتی پدر مادرش

میگیرن تورو مثل اب خوردن😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دزدی نکنیا یه کاریش کن خدا اگه ببینه تو دزدی نکردی جوابتو میده به هیچ عنوان دزدی نکن برو دنبال کار دزدی کنی دیگه روز خوش نمیبینی از ما گفتن بود

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

با جایی صحبت کن وام بگیری 

یک کار کوچولو تو خونه راه بنداز

همینجا بگو بچه ها حسابی ازت حمایت میکنن 

و حتما از اون تصمیم اشتباه منصرف شو

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
جایی وام نمیدن هزار تا شرط دارن

کار و شغلت چیه ؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
هیچی بیکارم

خب یک کاری کن 

هرچند کوچیک 

چه راحت میگی بیکارم 

یعنی حتی نمیتونی تو صندوق یک فروشگاه کار کنی؟ 

می‌دونی همونقدر که بیکار بودن واسه آقایون بده واسه خانوم ها هم بد هست 

نمیدونم اگه جای تو باشم چیکار میکنم اما به قطع و یقین بدون همچین کارایی هیچ برکتی تو زندگیت نمیاره امروز اینو دزددیدی به این فکر کن مزه اش زیر دندونت بمونه و به دزدی عادت کنی اونوقت زندگی آن سراسر نکبت و سیاهیه درسته با دزدی میشه پولدار شد اما برکت نداره و عاقبت بدی توش هست به این فکر کن که تو دستت به دزدی عادت کنه و دیگه نتونی دل بکنی برو یه گوشه با تمرکز کامل و با آرامش و به خدا التماس کن یه راه درستی جلو پات بندازه از خدا بخواه هیچ وقت محتاج هیچ‌کس به غیر از خودش نباشی چشمت دنبال مال و منال و دارایی دیگران نباشه عمه تو و دیگران هم ممکنه خیلی زحمت کشیدن تا پولدار شدن همه که از روز اول پولدار نبودن برو زندگی کسایی رو ببین که از کارتن خوابی به صاحب کارخونه تبدیل شدن و دارن مردم رو نون میدن فقط توکل به خدا کن و منتظر باش لعنت به شیطون بفرست بدون تهش چیزای بدی منتظرته میدونم تو چه حالی هستی و جنگیدن با وسوسه سخته اما حتما این کاری که گفتم رو بکن برو تلاش کن برو کار کن مردم نون زحمتشونو میخورن

🤍

عزیزم بدون اگر یبار دزدی کنی کم کم عادتت میشه. 

گول شیطان را نخور و فکر نکن دیگه تکرار نمیکنی. 

عزیزم مگه نیازهات چی اند ک تو را بفکر دزدی انداخته؟ 

واجب از تر از وجدان اسوده الانت هستند؟ 

واجب تر از ی عمر زندگی با شرفت اند؟ 

وقتی طعم خاری و خفت و منت رو به معنی واقعی چشیدی و تو وجودت چیزی بود به اسم غیرت و عزت نفس دیگه هیچ وقت چشمت رو به کمک دیگران نمیدوزی تمام سعی اتو می‌کنی رو پای خودت وایسی کنت هیچ کس رو سرت نباشه من کشیدم که میگم سعی کن خار نباشی تو چشم بقیه بلندشو و یه فکری به حال خودت کن و از هییییییچ کس توقع نداشته باش من هرموقع یادم بیفته از خدا می‌خوام منو محتاج هیچ‌کس نکنه چون طعمشو چشیدم خیلی درد داشت خیلی خورد شدم

🤍

داره مال خودش داره عزیز من این چه افکاریه چون داره باید دزدی بشه ازش؟

بیا برو سرکار جای این فکرای چرت

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍