2777
2789
عنوان

آدم سمج

879 بازدید | 38 پست

سلام 

دوستان ا، اگه با ی مردی دوست بشین 

بعد ی مدت خودتون رابطه رو ب دلایل کاملا موجه بهم بزنین اما اون مرد نمبخاد بفهمه ک همه چی کات شده و از شانس بد چون باش همکارین و باید هرروز ببینینش مجبور ب شنیدن حرفاشین.

شما باشبن چ عکس العملی نشون میدین

حاضر نیست بفهمه ک من رابطه رو بهم زدم 

تو اینستا برام استوری ریپلای میکنه 

یا چرت و پرت تو پیاما مینویسه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهترین راه حل فقط و فقط سکوته هر چی میگه یا هر چی مینویسه فقط جواب ندین همین بعد یه مدت از سرش میپره 

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
ادم وقتی رابطه رو تموم میکنه رک میگه تمومه

رک بهش گفتم تموم 

ی روز خوب بود 

بعد دوباره ادامه میده ب چرت و پرت گفتن 

میگم آقای فلانی معنی تموم شدن میدونی یعنی چی 

میگه میدونم ناراحتی میخام روحیتو عوض کنم 

من اصلاً باهاش دوست نبودم  ولی ۳ ساله گیر داده🤦🏼‍♀️  شانس بد منم همکاره و باهاش کار دا ...

نمیدونم چرا درک اینکه یکی نمیخاد رابطه داشته باشه یا کات کرده برا بعضی از آدما سخته

درکت میکنم 

😂😂😂 کلا تو محیط حرفه ای رابطه احساسی بده به نظرم محل نده. کم کم باورش میشه تمومه.سخت نگیر

من احساس میکنم تا حالا کسی دست رد ب سینش نزده بوده ، برا همین من اینکارو کردم بش فشار روانی اومده 

این کارو کردم  ادامه میده  بعد میخنده

اون خنده هاش الکیه اتفاقا این حالت بدترین حالته خیلی حرص دراره ولی کارایی ۱۰۰ درصدی داره بهترین کار فقط و فقط سکوته هر چی گفت حتی خندید هم سکوت فقط

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
یعنی میخاد اذیتم کنه ک من کوتاه بیام؟

از قصد میخنده و اذیت میکنه که واکنش نشون بدید ولی هر کارکنه شما فقط ساکت باشید و جواب ندید بیشتر میسوزه بلاخره کنار میاد و بیخیال میشه فقط کاری که گفتمو بکنید مطمئن باشید