2777
2789
عنوان

راه حل بدید لطفا🤍

93 بازدید | 15 پست

هرکس ابراز احساسات و محبت میکنه،هرچقدرم زیاد و واقعی باشه،حس میکنم دروغ،باور نمیکنم،یا تا میام باور کنم میگم عشق دوروز اول ،بعدش عادی و تموم میشه، همش میترسم از دستش بدم یا واقعی نباشه،بخاطر همین به حس دوست داشتن خودمم اعتماد نمیکنم و حس میکنم هیچکسو نمیخوام،چون فکر میکنم عادت کردم یا الکیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقتم😂😂😂،نمیشه که تا اخر عمر با ترس و شک تنها زندگی کنم،خسته شدم

مشکل ما دخترا همینه زودباوریم اگر زود باور نباشیم و هر کسی رو عاشق سینه چاک خودمون تصور نکنیم ترس از دست دادن نداریم اینطوری عزت نفس خودمون رو حفظ میکنیم و دست به خیلی کارای اشتباه نمیزنیم

بعد چن ماه هم اگه ادم خوبی باشه چون شما وابسته اش نشدید دیگه خوب و بدش دستتون میاد و میتونید اعتماد کنید

دقیقا همینه

منم متاسفانه حالت خفيف تر مشکل شما رو دارم و از بعضیا حس علاقه‌ی فیک دریافت میکنم برای همین دوست ندارم باهاشون بگردم یا وقتی اونا هستن دوست دارم نرم اونجا یا باهاشون صحبت نکنم

فکر کنم شما این احساستون خیلی پیشرفت کرده و تبدیل شده به بدبینی، به نظرم اول باید احساس علاقه‌تون رو نسبت به خودتون افزایش بدین اونوقت دیگه زیاد براتون فرق نداره که کسی دوستون داره یا نه، برای همین حس بدی دریافت نمی‌کنید؛ من خودمم هم این روز ها بیشتر به خودم توجه میکنم و فکر می‌کنم موفق بودم تا الان

منم متاسفانه حالت خفيف تر مشکل شما رو دارم و از بعضیا حس علاقه‌ی فیک دریافت میکنم برای همین دوست ندا ...

من از اعتماد به نفس زیاد،البته تو بعضی زمینه ها اینجوری شدم، بدبین شدم که خیلیییییی، جوری اعتماد به نفس پیدا کردم که حس میکنم همه میخوان منو تحقییر کنن یا مناسب من نیستن،یا اینکه همیشه یه ادم خفن تر از ادم هال میاد سمتم،حس میکنم هیچ کس ارزش منو نداره ، دقیقا نمیدونم چرا انقدر به تهش فکر میکنم

من از اعتماد به نفس زیاد،البته تو بعضی زمینه ها اینجوری شدم، بدبین شدم که خیلیییییی، جوری اعتماد به ...

همین دیگه چون فکر میکنی اون فردی که باهاش در ارتباط خواهی بود ارزشتو نداره ناخودآگاه افرادی رو به سمت خودت جذب میکنی که ارزشت رو ندارن 

انقدر از کلمات منفی استفاده نکن، اگر از ورود فرد بی ارزش تو زندگیت ترس داری اون ترس اتفاق میوفته، پس ترس و وسواس و افکار منفیتو راجب دیگران بذار کنار 

همه‌ی افراد به یک اندازه ارزشمندن؛ حالا چیزی که در نظر شما به اون فرد ارزش میده ملاک‌های شماست پس تا اون ملاک ها رو تو فردی ندیدین با کسی وارد رابطه نشین

همین دیگه چون فکر میکنی اون فردی که باهاش در ارتباط خواهی بود ارزشتو نداره ناخودآگاه افرادی رو به سم ...

اره واقعا،ممنون از مشاوره قشنگت،پس سعی میکنم، ادمی که اکی بود و دوستم داشت و نپرونم، و وقتی واقعا توجه کرد بهم عشقشو باور کنم،خودمم وقتی از یکی خوشم میاد ،نباید هی حسمو کوچیک بشمارم،باید به حسم بها بدم،تا واقعا بتونم این مشکل دوست نداشتن کسیو حلش کنم