2777
2789
عنوان

لقاح دید

321 بازدید | 18 پست

سلام من یه سوال دارم تورو خدا اگه میدونید جواب بدید اینایی که میگن لقاح دیر شکل گرفته ینی چی؟ الان یه جا خوندم نوشته بود آخرین پریودش خرداد بوده بعد از ۳ ماه تاخیر آزمایشش مثبت شده قبل اون منفی بوده بعدا مشخص شده که خرداد تخمک آزاد نکرده و بعد تیر تخمک آزاد کرده و لقاح شکل گرفته و باردار شده سوالم اینه که مگ اسپرم چند وقت زده میمونه😐 ممکنه تا ۱ماه و نیم زنده بمونه توی رحم‌اینا؟ مگه نمیگن نهایتا تا ۷ روز زنده میمونه پس این چطوری بعد از ۱ماه لقاحش شکل گرفته😐؟

شاید توی این یک ماه یک روز در میون رابطه داشتن ک لقاح صورت گرفته گلم

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالت نرمال تخمکگزاری روزای وسط سیکله ولی واسه بعضیا ممکنه بلافاصله بعد پایان پری یاروز قبل شروع دور بعدی باشه

عمر تخمک 3 روز و عمر اسپرم 24 ساعته

اینیم که بعد سه ماه مثبت شده حتما روز قبل پریود شدن ماه دومش مثبت شدع وپری نیومده توی دور بعدی متوجع شدع

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
شاید توی این یک ماه یک روز در میون رابطه داشتن ک لقاح صورت گرفته گلم

من ۲۸ بهمن رابطه داشتم بعد اورژانسی خوردم بعد از اون تا الان رابطه نداشتم اصلا بعد از ۱ماه از رابطه آزمایش دادم منفی بود اسفند به زور آمپول پریود شدم ولی کم بود حجمش بیبی زدم امروز ۲ تا منفی بود ممکنه این ماه که تخمک آزاد بشه باردار بشم؟ بعد از ۱ ماه و خورده ای؟ یا ممکنه الانم باردار باشم بتام بالا نرفته باشه؟

من ۲۸ بهمن رابطه داشتم بعد اورژانسی خوردم بعد از اون تا الان رابطه نداشتم اصلا بعد از ۱ماه از رابطه ...

اگه رابطه نداشتی پس باردار نیستی عزیزم امپول پروژسترون بزن اگه باردار باشی بچه رو نگه میداره اگه نه پریود میشی 

قبلا پریودت منظم بود

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...
حالت نرمال تخمکگزاری روزای وسط سیکله ولی واسه بعضیا ممکنه بلافاصله بعد پایان پری یاروز قبل شروع دور ...

لکه بینی لانه گذینی بود فک کرده پریوده لابد

حالت نرمال تخمکگزاری روزای وسط سیکله ولی واسه بعضیا ممکنه بلافاصله بعد پایان پری یاروز قبل شروع دور ...

من روز ۸ سیکم دابطه مشکوک داشتم اورژانسی خوردم یه ماه بعدش که آزمایش دادم منفی بود الانم‌بیبی چکم منفی بود ۲۸ بهمن نزدیکی داشتم به نظرتون اگه روز ۸ سیکلم لقاح بوده و باردار شده بودم بعد از ۱ماه نشون میداد آزمایش؟ یا ممکنه دیر تر مثبت بشه؟ ۵ روز تاخیر داشتم آزمایش دادم 

اگه رابطه نداشتی پس باردار نیستی عزیزم امپول پروژسترون بزن اگه باردار باشی بچه رو نگه میداره اگه نه ...

من روز موعدم آزمایش دادم‌منفی شد سه هفته از رابطم میگذشت بعد همون روز ینی ۲۱ اسفند ۲تا پروژسترون زدم ۵ روز بعد خونریزی داشتم ولی حجمش نسبت به پریودای قبلیم خیلی کمتر بود ۵ روزم طول کشید که هر روزم کمتر میشد من پریودام ۵ روزس ولی ام خیلی درد دارم هم زیاده ولی این سری درد نداشتم خیلی دردم کم بود هم اینکه حجمش کم بود الانم که ۲ روزه پاک شدم ولی کمر درد دارم میتونه از عوارض اورژانسی و پروژسترون باشه؟ خدا کنه حامله نباشم دعا کنید😔

من روز موعدم آزمایش دادم‌منفی شد سه هفته از رابطم میگذشت بعد همون روز ینی ۲۱ اسفند ۲تا پروژسترون زدم ...

عزیزم عوارض امپول هستش ـمنم بعد پاک شدن تایک هفته کمر درد میگیرم بعدش کم کم رفع میشه البته خودم همیشه بعد پاک شدن کمردرد داشتم

عزیزم عوارض امپول هستش ـمنم بعد پاک شدن تایک هفته کمر درد میگیرم بعدش کم کم رفع میشه البته خودم همیش ...

ببخشید بعد از پروژسترون پریود میشید حجمش کمتره؟ یا نه؟ اخه من حجمش کمتر بود تا حالا کمر درد نداشتم بعد از پاکی🥺خیلی نگرانم

ببخشید بعد از پروژسترون پریود میشید حجمش کمتره؟ یا نه؟ اخه من حجمش کمتر بود تا حالا کمر درد نداشتم ب ...

بله حجمش کم بود 

برای اطمینان بیشتر ب دکتر مراجعه کن عزیزم تا خیالت راحت بشه