2777
2789
عنوان

پسر دوستی!

215 بازدید | 15 پست

من 《فمینیست》 نیستم با این واژه هم مخالفم بنا به دلایلی ...

ولی به شدت با برابری 《حقوق》 زن و مرد موافقم چون هر دو انسانن و مخلوق خداوندن و

نباید حق یکی رو پایمال کرد 

خیلیا رو دیدم نزدیکم توی فامیل که به شدت پسر دوستن حتی توی خورد و خوراکم فرق میزارن هرچقدرم بخوان انکار کنن بازم به شکل واضحی مشهوده 

هیچ دلیل قانع کننده ایی هم تو ذهنم نمیاد که چرا بعضیا انقدر پسر دوست دارن و برتر میدوننش 

....

با خدا رفیق بشو:)🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه بوده وهمیشه هست،برتر دونستن هرجنسیتی غلطه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

نمیدونم چرا 

منم دوتا دختر دارم خیلی هم فداشون میشم قصد بچه اوردن هم ندارم وقتی یکی میگه رژیم پسر بگیر با اسید میشورمش نفرررت دارم از این طرز فکر، نه تنها نژاد پرستیم جنسیت پرست هم هستیم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من خودم پسرم و بشدت با این موضوع مخالفم، بیشتر افراد تحصیل نکرده و سنتی این دیدگاه رو دارن و کاریش نمیشه کرد چون نسل به نسل این فرهنگ منتقل شده. 

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

من کاری به برابری و اینا ندارم. موافقم. ولی زمونه خداروشکر داره عوض میشه. دیدگاه مردا تغییر کرده. مرد سالاری هم کمتر شده خیلی خیلی. تو نسل جوان کسی رو ندیدم سر جنسیت پسر و دختر بحث کنه. ولی تو سنین قدیمی با عقاید کهنه خیلی دیدم فکر میکنن پسر وجودش واجبه و جانشین پدره و اینا. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
من خودم پسرم و بشدت با این موضوع مخالفم، بیشتر افراد تحصیل نکرده و سنتی این دیدگاه رو دارن و کاریش ن ...

خارج از بحث تاپیک شما روشن فکرانه و عاقلانه صحبت کردین  اما وقتی وارد کاربری شما شدم   توجهم جلب شد به جنسیت که مونث بود و این برام سوال شد که چرا جسارت زدن جنس مذکر رو ندارین؟

خارج از بحث تاپیک شما روشن فکرانه و عاقلانه صحبت کردین  اما وقتی وارد کاربری شما شدم   توج ...

اون موقع که من ثبت نام کردم همچین گزینه‌ای نداشت، فقط جنسیت خانم داشت.

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.