2777
2789
عنوان

یسوال خیلی مهم

124 بازدید | 12 پست

بچها همیشه برام سواله چرا تاپیکای خاهرشوهر و مادرشوهری همیشه پر بازدیدن ولی اگه یه مبحث علمی روانشناسی و...باشه همه بی تفاوت می گذرن ? حالا همه ک نه ولی اکثرا.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون گرایششون سمت چیزای مزخرفه نه چیزای مفید  

همیشه برام سواله بخدا یسری چیزا هس ک واقعا میتونه زندگیمونو ازین رو ب اون رو کنه ولی می بینم یه صفحه بزور میشه .مثلا یه تاپیک بود می گفت مهمترین تجربهه تونو بگین خب ب درذ خیلیا میخورد .نهایت سه صفحه شد ولی تاپیکای مادرشوهری بالای بیس صفحن ک هیچی ب ادم اضتف نمیکنن

و هیچکس دنبال مسایل واقعی نیس ...

بله دقیقا و اینکه علم اینو ندارن که این مباحث جنجالی کاری براشون تو زندگی نمیکنه اما مباحث علمی وروانشناسی بسیار در زندگی به کار میاد

چونکه هم کسایی که تاپیکای خواهرشوهری، مادرشوهری رو مینویسن و هم اینجور موضوعات یه حالت بیان خاصی داری، جوریکه حتی اگه چرت باشه بالاخره تعداد قابل توجهی میرن سمتش تا بدونن چی به چیه، در واقع خانما یه حس کنجکاوی مختص جنس مونث دارن و اینجور تاپیکت هم به خوبی میتونن این حس کنجکاوی زنانه رو قلقلک بدن. ولی کسایی که تاپیکای روانشناسی و علمی رو مینویسن نمیتونن عنوان و متن تاپیکت رو جوری بنویسن که خواننده جذب کنه.متناشون باعث تحریک حس کنجکاوی نمیشن. خیلیاشون خشک و کتابی نوشته میشن، یا خیلی ادبی و پر از آرایه ، در صورتی که عموم بازدید کننده های سایت میان یا اوقات فراغتشون رو توی سایت بگذرونن یا خسته هستن و حوصله ندارن یا مشکلات دارن و بالاخره عمومشون به دلایل مختلف حوصله ی خوندن متنای سنگین و نوشته شده بر پایه ی آرایه های ادبی و کلمات قلنبه سلمبه رو ندارن.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.