2777
2789
عنوان

کراش

156 بازدید | 22 پست

روی یه فامیلای نزدیک کراش داشتم ، به تازگی فهمیدم ... وقتی طرف این موضوع رو فهمید از تو فضای مجازی  بلاکم کرد ‌و خودشو گرفت و ...

این حس حقارت و عدم عزت نفس جلوش دیووونم میکنه .

تازه همش حس میکنم کل فامیل فهمیدن و حرف پشت سر منه ... خودم حس میکنم رفتاراشون مثل قبل نیست اما بهم میگن تو اشتباه میکنی 😐

به نظرتون من باید چیکار کنم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چگونه متوجه شد🙄ضایع کردی خانومی؟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

کار ک نباید می‌شده ' شده .😂

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
میشه بگید چه کنم

هیچکاری نکنید عزیزم🤧کلا بزن ب در بیخیالی بگو من اون هرگز بهش فکرم نمیکنم.🤗

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
2790
2778
2791
2779
2792