2777
2789
عنوان

مسواک دخترم

401 بازدید | 27 پست

سلام مامانا من دخترم مسواک نمیزنه با بدبختی براش میزنم دندانپزشکی کودکان بردمش اونجا بهش گفتن خوبه مسواک بزن کلی مسواک خمیر دندون همه می براش خریدم میگه تلخه نمیخوام از خمیر دندان کودک گرفته تا بزرگسال هیچی نمیزنه خداروشکر توی خواب و غذاش مشکلی ندارم ولی سر این مسواک زدنش دیوانه شدم لطفا اگر میخواهید نصیحت کنید بگید بد تربیتش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌کردی و اینا کلا نیایید ممنون  

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

خمیر دندون ژلی براش بگیر 

خیلی خوشمزس 

من بچگی فقط ب خاطر مزه اون خمیر دندونا مسواک میزدم😂

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هااصولا یکسری از ادم های اطرافشون مثل دوست یا فامیل خیلی دوست دارن و ازشون تقلید میکنن،اون شخص پیدا کن و ازش بخواه جلوی بچتون مسواک بزنه (ولی بهش نگه که واییی ببین چقدر خوبه بیا مسواک بزن و...) غیرمستقیم باشه بهتره یعنی بچه فقط کاراون شخص ببینه کافیه خودش تقلید میکنه

خمیردندون قوری قوری جون؟

نه مارک دیگه بود یادم نیس 

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
بچه هااصولا یکسری از ادم های اطرافشون مثل دوست یا فامیل خیلی دوست دارن و ازشون تقلید میکنن،اون شخص پ ...

عه یعنی انجام بدم براش داداش کوچیک تر داره اون مسواک میزنه اونو بهش نشون بدم؟

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

عه یعنی انجام بدم براش داداش کوچیک تر داره اون مسواک میزنه اونو بهش نشون بدم؟

ببین مستقیم بهش نگو چون روی این مسئله حساس میشه و گارد میگیره ولی همین که ببینه همه مسواک میزنن کم کم تو ذهنش نقش میبنده و اونم انجام میده