2777
2789
عنوان

خوب نیستم

99 بازدید | 8 پست

نه اهل گریه کردنم نه اهل دردو دل نه اهل ناله  یه غم رو دلم داره سنگینی میکنه میدونم نباید بهش بها بدم ولی واقعا کم آوردم 

فقط بجای من به خدا بگید دیگه بسمه دیگه از جنگیدن خسته شدم

بهش بگید دیگه این همه غم برای من زیاده  

بگید من میدونم این غم ها تموم نمیشه فقط کمکم کنه قوی تر بشم 

خدا به حرف من گوش نمیده 

من ۲۷ ساله انگار هزار ساله شدم پیر شدم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه درد دارن  هرکسی یطوری  سر خدا هم زیادی شلوغه  متاسفانه برای قوی تر شدن به کسی ...

میدونم هر کسی یجوری مشکل داره مشکلات ناتمام اما گاهی آدم از قوی بودن خسته میشه دلش میخواد بشینه زار بزنه اما من حتی نمیتونم گریه کنم کاش یجوری میتونستم سبک بشم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

میدونم هر کسی یجوری مشکل داره مشکلات ناتمام اما گاهی آدم از قوی بودن خسته میشه دلش میخواد بشینه زار ...

خیلی خوبه اگه یه راهی براش پیدا کنی

گریه کردن آدمو آروم میکنه و برای از پا در نیومدن لازمه

دركت ميكنم

مرسی که درکم میکنی من اوج غصه هام و ناراحتی هام فقط یکساعته الان خدا رو شکر دوباره سر پا شدم و دارم به قوی بودن ادامه میدم😍😍😘