2777
2789
عنوان

پسردارا بیاین

212 بازدید | 13 پست

برای افزایش شیر کیا شیرافزا دادن ؟راسته که رازیانه داره و ضرر داره ؟

برای تمیز کردن پوشک بچه،اون قسمت بیضه ها رو چطور تمیز می کنید ؟پوستشو بکشی با دستمال ضرر داره ؟؟؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
بشورم و دست یا دستمال نزنم
5
83%
با دستمال مرطوب تمیز بشه اشکال نداره
1
16%
با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

من اومدم یاد بگیرم ولی واسه تمیز کردن من فک کنم هربار بشورمشون

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دستمال اشکال نداره ولی من معمولا میشورم

مخصوصا الان که هوا داره گرم میشه بشوری بهتره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من زیره میخوردم، هم شیرم زیاد می شد، هم شکم درد نمی شد بچم.  قطره شیرافزا مصرف نکردم. با دستما ...

زیره سبز ؟دم میکردی یا همینطوری ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
زیره سبز ؟دم میکردی یا همینطوری ؟

سلام.ببخشبد سوالمو اینجا میپرسم.یه تاپیک زده بودین راجع به دندان درد در بارداری.من اواخر ماه ششم هستم.دو هفته پیش دوندون درد داشتم با آب نمک بهتر شده و الان اذیت نمیکنه ولی میترسم به یه مدتی آب نمک جواب نده.سما ماه چند بودی؟عصب کشیکردین؟میگن عفونت دندان باعث زایمان رود رس میشه.الان که دندان درد زیادی ندارم مرددم یه دکتر گفت اگه میتونی تحمل کن تو بیمارستان شهرام هم گفتن حتما عصب کشی کن.ممنون میشم کمکم کنین.

سلام.ببخشبد سوالمو اینجا میپرسم.یه تاپیک زده بودین راجع به دندان درد در بارداری.من اواخر ماه ششم هست ...

والا من تحمل کردم و فقط دو سه بار استامینوفن ساده خوردم ،خودمم جرات نکردم عصب کشی کنم چون اصلا نکردم نمیدونستم چطوریه

ماه چندم بودین؟بچتون به موقع به دنیا اومد؟

از پنجم تا آخرش درد داشتم ،بیشتر وقتایی که شیرینی میخوردم ،بله بچه سزارین کردم بخاطر سر بزرگش 🤣