2777
2789
عنوان

مامانا چطور پسرم رو از پوشک بگیرم

92 بازدید | 16 پست

دوسال داره. وقتی پوشک استفاده نمیکنم و زود زود میبرم توالت برای جیش. میخواد با آب بازی کنه. چند روز طول میکشه تا یاد بگیره؟ 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایت ۱هفته اگه صبور باشی . من پسرمو پارسال از پوشک گرفتم هنوزم توالت اب بازی میکنه بذار راحت باشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نهایت ۱هفته اگه صبور باشی . من پسرمو پارسال از پوشک گرفتم هنوزم توالت اب بازی میکنه بذار راحت باشه

چند سالگش بود گلم؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من دو سال و چهار ماهگی که دیگه کاملا درک میکرد و کامل خرف میزد دو روزه بی هیچ دردسری گرفتمش.اگه اماد ...

پس اونوقت بزارم برای اون موقع چون خیلی اذیت میشم 

چند سالگش بود گلم؟

۱۸ ماهگی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من دو سال و چهار ماهگی که دیگه کاملا درک میکرد و کامل خرف میزد دو روزه بی هیچ دردسری گرفتمش.اگه اماد ...

وای من از الان تنم میلرزه 

می‌خوام ماه آینده شروع کنم 

نزدیک ۳ سالشه دخترم 

نشانه هاش و داره، مثلا پوشکش دو سه ساعت خشک میمونه ، شبا گاهی کلا جیش نمیکنه ، دستشویی داشتنی می‌ره تو اتاق انجام میده 

ولی مشکل اینه که اصلا تو دستشویی انجام نمیده و پوشکشو میخواد 

کامل هم صحبت نمیکنه 

چطوری شروع کنم؟

وای من از الان تنم میلرزه  می‌خوام ماه آینده شروع کنم  نزدیک ۳ سالشه دخترم  نشانه ...

والا واسه من که خیلی رلحت بود واسش صندلی گرفتم گذاشتم کننار اتاقش گفتم جیش داشتی بیا اینجا یه چند باری هم تو شلوارش جیش کزد تا دیگه حالا تو همون صندلی خودش جیش میکنه.فعلا واسه راحتتر باشه واسش از همین قصری ها بگیر اگه تو دسشویی نمیاد