2777
2789

سلام من قبل ۹ روز سزارین شدم ومرخص شدم وگفتن بچه ام سالمه چیزیش نیست ۳۶ هفته بدنیا اومد  الان دو سه روزه متوجه دشم وسط سینه اش گودی هست بچه هام اینطوری نبودن الان خیلی نگرانم ممکنه چون زود بدنیا اومد؟ اینجوری سینه اشه لطفا کشی که بچه اش مثله بچه ام بوده بیاد بهم بگه چرا اینجوریه چیز طبیعیه یا نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم گود باید باشه

یادمه برای بچه های منم گود بود. بین دنده های پایین

ولی دکتر ببر بپرس

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

والا پسر منم ۳۶ هفته به دنیا اومد خب گودی یکم رو دارن نوزاد ها باز به دکترش بگو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا پسر منم ۳۶ هفته به دنیا اومد خب گودی یکم رو دارن نوزاد ها باز به دکترش بگو

دقیقا وسط سینه اشه شما هم اینطوری بود؟ گودیش معلومه تا نگاه کنی متوجه میشی شوهرم میگه هیچیش نیست علکی اذیت نکن از این دکتر به اون دکتر قبول نمیکنه

من خواهرم هشت ماهه بدنیا اومد وقتی تو دستگاه بود عکسشو داریم همینطور قفسه سینش گود بود

عکسشو میفرستی عزیزم الان طبیعی شد بعد از چه مدت طبیعی شد؟ خیلی نگرانم 

دقیقا وسط سینه اشه شما هم اینطوری بود؟ گودیش معلومه تا نگاه کنی متوجه میشی شوهرم میگه هیچیش نیست علک ...

اره تا اونجا که یادمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲