2777
2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 47 پست

درست و غلطشو فکر نکنم کسی بتونه به شما بگه

شما به این آقا، به ظاهرش، به قدش، حس بدی دارید؟

اگه جوابتون مثبته احتمال زیاد بهتره جواب رد بدید

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

قدش که کوتاهه

ولی اولا خودت هم بلند نیستی (مهم اینه که از خودت یه کم بلند تر باشه) 

و اینکه آدم اگر کسی رو دوست داشته باشه و همه جوره به دلش بشینه قدش و حتی قیافش دیگه اصلا مهم جلوه نمی‌کنه 

اگر اصلا حسی بهش نداری و موندی به خاطر قد ردش کنی یا نه خب ردش کنی بهتره

قد و قیافه و ظاهر اونقدرا هم مهم نیست

مهم اخلاقه مهم اعتقادات یکسانه مهم مهربانیه مهم از پس زندگی براومدن و داشتن یه سقف بالاسره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی مهربونه ، دست و دلبازه ، خنده روعه فقط دو دلم چون قدش کوتاهه😔

این خصوصیاتش خوشبختی میاره نه قد

❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍
از من به تو توصیه ی دوستانه  این چیزا رو ملاک ازدواجت نگیر  خوشبخت نمیشی به اخلاق و ترب ...

مممونم از راهنمایی تون خدا خیرتون بده

آره خیلی خودش مودب خانوادش مودب خونگرم خیلی اهل احترام گذاشتنن

اما گیرم رو قده😔

وای شیطون میگه بگیرم لهت کنما دختر

چرا همچین مساله ای مهمه برات

فقط و فقط به رفتارش دقت کن باهاش ارامش داشته باشی شب که شد راحت سرتو بذاری بالش با ارامش بخوابی

اینا یه روز یادت میاد میگی فلان کاربر بنام کوکب خانوم چقدر گفت و گوش نکردم

قدش که کوتاهه ولی اولا خودت هم بلند نیستی (مهم اینه که از خودت یه کم بلند تر باشه)  و اینکه آ ...

کاملادرسته کسی روواقعادوست داشته باشی دودل نمیشی که قبول کنی یانه

❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍
مممونم از راهنمایی تون خدا خیرتون بده آره خیلی خودش مودب خانوادش مودب خونگرم خیلی اهل احترام گذا ...

قد واستون زندگی نمیشه عزیزم 

خوشتیپ ترین مرد دنیا هم بعد ۶ ماه عادی میشه

بعدشم طرفتون ۵ سانت ازتون بلندتره .به هم میاین خب

خب دیگه خواهر گلم انتظار یه مرد ۱۸۰ سانتی نداشته باش شوهر منم هم قدمه نمیتونم پاشنه بلند بپوشم😅😅

بله اینم حرفیه همش دوست داشتم شوهرم خیلی قد بلندتر باشه

واقعا با این همه مزیت،مشکل قده؟آدم قد بلند دیدم... خانواده ش آرامش ندارن

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

ی بنده خدا خیلی قد بلند و هیکلی بود ی خواستگار با شرایط معمولی اومد براش ک خیلی ام قد کوتاه و لاغر بود بهش جواب مثبت داده الان از همه ی اطرافیانش خوشبخت تره

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
واقعا با این همه مزیت،مشکل قده؟آدم قد بلند دیدم... خانواده ش آرامش ندارن

😔فقط پیله کردم به قدش اما تا الان با وجود پس امداز کم برام کم نذاشته حتی میگه شرمندم نمیتونم برات طلای گرون قیمت بخرم