سلام عزیزان حالتون چطوره من هنوز ی ساله عروسم و بنا ب دلایلی عروسیم خیلی افتضاح بود از شوهرم قول گرفتم ک بعد چند وقت دوباره عروسی بگیره اونم قبول کرده حالا دوست ندارم مثل عروسیم دوباره همه بیان ایده تون چیه شاید من تا اون موقع بچه هم داشته باشه چجوری ی شب درست کنم ک از اون شب فراموش کنم؟ ایده بدین بهم ممنونمممم
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
یکم بیشتر توضیح بده عزیز نمیخواد برم آرایشگاه و لباس کرایه کنم؟
چرا دیگه برو آرایشگاه لباس عروس هم بپوش بعد با یه فیلم بردار هماهنگ کنید برید کلیپ کوتاه پر کنید و یه عالمه عکس بگیرید یا جای لباس عروس به لباس دیگه بپوش شهر شما نمی دونم هزینه چقدره ولی برای کلیپ خواهر شوهرم سه ملیون گفت میگیرم
اتلیه از کجام عکس بگیرم نه اون شب لباسم خوب بود و نه آرایشم و نه هیچ کوفت دیگ
عزیزم
لباس بگیر
ارایشگاه برو
برید باغ یه کلیپ ۱ ساعته اگه دوست داری بگیر
که توش خروج از ارایشگا خودت و همسرت باشه
یه چرخی تو خیابون و بعدم باغ
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌