2821
2789
عنوان

به دادم برسید

112 بازدید | 7 پست

من بسته پستیم بدستم نرسیده اما تو سایت رهگیری مرسوله میاره تحویل گیرنده گردیده است در حالیکه به من چیزی تحویل داده نشده هر چقدر به اداره پست شهرمون میزنم برنمیدارن میخوام برم از نزدیک پیگیری کنم که نمیدونم باز هست الان یا نه کسی میدونه پست بازه یا نه؟ به همچین مشکلی هم تا حالا برخوردین؟ نگین خونه نبودید من ۲۴ ساعته خونه بودم اما خبری از پستچی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسته ها تا یه هفته دیگه میرسن 

اگه از ۲۵ اسفند ب اینور ثبت سفارش کردی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نگران نباش عزیزم میارن منم بهم گفتن تحویل داده شده منم ترسیدم گفتم کسی چیزی ب من نداده گف تحویل داده شده بعدش فرداش آوردن دادن مشکل از پست شهرتون هس ک اشکال نداره نگران نباشید الان چون عیده زیاد جدی نمیگیرن ولی میارن

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
نگران نباش عزیزم میارن منم بهم گفتن تحویل داده شده منم ترسیدم گفتم کسی چیزی ب من نداده گف تحویل داده ...

اهان ممنون یه لحظه ترسیدم فک کردم اشتباهی شده