2777
2789
واااییی استارتر من بدتر ازتو خیلی منو خسته کردن ترخدااا اگه کسی میدونه بگهههه

ببین من خیلی محدودم حق ندارم پامو بذارم بیرون تنها از خونه، ابرو دوست دارم بردارم مامانم نمیذاره خیلی خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوای بزرگ بکن و بعد ی بحث بکن قهر کن چند روز بفهمن بزرگ شدی کوچیک نیستی الان عهد قاجار نیست

متاسفانه خودم خونه‌پدرم ب شدت محدود بودم الانم خونه همسرم زندانیم 

متاسفانه نتونستم ا حقم دفاع کنم 

این تیکر و گذاشتم انشالله اردیبهشت ماه حامله بشم برم میشه برای اینکه زود باردار بشم بچمم سالم باشه یدونه صلوات بفرستین برام 

نادعلی کبیر، طبق دستورش بخون. روز جمعه هفت مرتبه به اسم بابات، هفت مرتبه به اسم مامانت بخون.هر روز سر هر نمازی هم سه بار به اسم خودت بخون. 

اون هفت بار باعث میشه دل بقیه نسبت بهت نرم بشه و اون سه بار باعث میشه به چشمشون عزیزتر بشی. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
ببین من خیلی محدودم حق ندارم پامو بذارم بیرون تنها از خونه، ابرو دوست دارم بردارم مامانم نمیذاره خیل ...

عزیزم من ازتو یکمی ازادترم ولی نه خیلی نه حق دارم لباس باز بپوشم نه حق دارم ارایش کنم نه حق دارم اونجور که دوس دارم تیپ بزنم 

کاربر دامنارنجی ، گلزیبادلم، خوشگلخانومم هستم تعلیق شدم عاشقتونم
نادعلی کبیر، طبق دستورش بخون. روز جمعه هفت مرتبه به اسم بابات، هفت مرتبه به اسم مامانت بخون.هر روز س ...

نادعلی کبیر چیه میشه بیشتر توضیح بدی

کاربر دامنارنجی ، گلزیبادلم، خوشگلخانومم هستم تعلیق شدم عاشقتونم
وای واقعا جواب میده؟ ممنونممم

من اون سه بار رو خوندم جواب داده، هفت بار رو هم خوندم تا به عده حرفم رو قبول کنن، جواب داده، باید از ته قلبت مطمئن باشی.به نظرم تمام دعاها و ذکرعا جواب میدن، فقط کافیه ایمان داشته باشی به قدرت خدا. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.