2777
2789
عنوان

آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 34 پست

هیچی آدمای سبکی هستن،سه سال با یه خانوم همصحبت بودم یکبار نشد کنار اسمش خانوم نزارم تا جایی که خودش گفت چرا ما همیشه رسمی صحبت میکنیم،ولی من بازم رسمی ادامه داد،این‌ مردهایی که گفتین آدمای تنوع طلبی هستن که با همه دوست دارن راحت صحبت کنن،اعتماد نکنید واسلام 

هیچی آدمای سبکی هستن،سه سال با یه خانوم همصحبت بودم یکبار نشد کنار اسمش خانوم نزارم تا جایی که خودش ...

بله کاملا در جریان هستم. ببخشید خساست یه مرد از روی چی مشخص میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کاملا در جریان هستم. ببخشید خساست یه مرد از روی چی مشخص میشه؟

خساست یه مرد از هیلی چیزا،موقع بیرون رفتن سر قرار،موقع خرید،و مهمترینش بهونه آوردن و دلیل آوردن برای چیزی که شما میخوای،مثلا به انتخاب شما احترام نزاره و بگه خوب نیست و کلی هم توضیح بده و بد بگه ازش ولی در اصل مهم نگران پولشه،

خساست یه مرد از هیلی چیزا،موقع بیرون رفتن سر قرار،موقع خرید،و مهمترینش بهونه آوردن و دلیل آوردن برای ...

ببخشید کسی که زودجوش هست و این از رفتارش کاملا مشخص هست. بنظرتون میشه با همچین آدمی زیر یه سقف رفت؟ مساله ساز نیست ؟

ببخشید کسی که زودجوش هست و این از رفتارش کاملا مشخص هست. بنظرتون میشه با همچین آدمی زیر یه سقف رفت؟ ...

ببخشید من تازه دیدم پیام شمارو،آدم زودجوش تحملش کمی سخته،آدمی که زود حوش بیاره و عصبی بشه توی دلشم چیزی نباشه خیلی سریع باعث میشه حرمتا شکسته بشه