2777
2789
عنوان

آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 34 پست
مبدونم چرا میگه رسمی صحبت نکن جمع نبود. خب من عادت دارم رسمی صحبت کنم با یه مرد غریبه 

اهاا من فک کردم میگی باهم اشناشدین نمیخواد رابطتتونو رسمی کنه میگه دوست بمونیم

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین زبون بازی یکم خطر ناکه

منم بخاطر شرایط کاریم با آدما خیلی در ارتباطم خوب ادمارو میشناسم. الان هزار بار بهشون گفتم میگن زمان بده .اگه من قصد سو داشتم ترفندهایی که پسرا سواستفاده میکردن بهت نمیگفتم .  نمیگفتم چه نشونه هایی برای دوس داشتن آقایون وجود داره. توجیهش اینه

اهاا من فک کردم میگی باهم اشناشدین نمیخواد رابطتتونو رسمی کنه میگه دوست بمونیم

نه اینجوری نیست.  میگه آشنا بشیم بعدش رسمی منم نظرم همینه میترسم تا آشنا نشن رسمی نمیکنم . ولی از  رفتاراش سرزبون دار بودنش و .. میترسم 

الان مشکل چیه، سوالتو بگو من پسرم 

مشکل اینجاست من کلا با آقایون خیلی رسمی صحبت میکنم و جمع میبندم تمام کلمات رو. ایشون میگن اینجوری صبحت نکن .خوب نیست راحت باش خودت باش. 

مشکل اینجاست من کلا با آقایون خیلی رسمی صحبت میکنم و جمع میبندم تمام کلمات رو. ایشون میگن اینجوری صب ...

چه مدت از رابطه میگذره ؟ 

من با یکی بودم حدود دوماه یا شاید بیشتر همینجوری رسمی حرف میزد، منم اینو بهش میگفتم، خودش کم کم اوکی شد البته یکم بیش از حد lol 

[QUOTE=231124650]چه مدت از رابطه میگذره ؟  من با یکی بودم حدود دوماه یا شاید بیشتر همینجوری رسمی حرف میزد، م ...[/QUOTاخه ما حدود ده روز میگذره بنظر شما طبیعیه؟

[QUOTE=231124650]چه مدت از رابطه میگذره ؟  من با یکی بودم حدود دوماه یا شاید بیشتر همینجوری رسم ...

ده روز فقط !  خب میتونی بهش بگو پرو نشو حالا ببینیم تا بعد چیمیشه 

جدا از شوخی حرفش غیرمنطقی نیست ولی برمی‌گرده به خودت دوست داری چطور باشی و رفتار کنی. بگو تازه آشنا شدیم هنوز باهات راحت نیستم و نمیشناسمت یا مثلن بگو من آدمیم سخت اعتماد میکنم، یه همچین چیزی 

چشم حتما پس طبیعیه. ممنون از راهنماییتون

پس تا میتونم حد و حدودم کامل رعایت کنم .اخه خودش یبار خیلی رسمی مثل من صحبت کرد. گفت ببین چقدر رابطه خشک و خسته کننده میشه .خب ولی راه چاره چیه

پس تا میتونم حد و حدودم کامل رعایت کنم .اخه خودش یبار خیلی رسمی مثل من صحبت کرد. گفت ببین چقدر رابطه ...

میگه ببین مدل تو بخوام رفتار کنم خیلی باید جلو همه احساسم بگیرم و سختمه .میگه این مدلی خوب نیست .ولی بنظر  شما چجوری درست تره؟