2821
2789
ما فیلمشو دیدم پسره حمله کرد به داداشم مخاست خفش کنه بعد پسر داییم سوره حمدو خوند پسره یقه پسر داییم ...

عزیزم یه سوال اون قسمتی ک اون یکی پسره تو خودش پی پی کرد هم تو فیلم معلومه؟ 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامان بزرگم یک عروس داشت اسمش لیلا بود اون دوران اون دوتا باهم دعوا گرفته بودن مامان بزرگم داشت عدس پاک میکرد بعد در حیاط صدا در آمد مامان بزرگم رفت در حیاطه باز کنه 

بعد این عدسها غیب شد مامان بزرگم آمد دید عدس ها غیب شده با خودش گفت حتما لیلا برداشته😑 داد و بیداد لیلااا لیلااا تو غلط کردی عدسهای منو ورداشتی بدو عدس های منه بیار اگه نیاری از خانه پرتت میکنم بیرون

خدایااا منه بکش💔😁

لیلا آمد بیرون من بر نداشتم بخدا بر نداشتم بیا عدسهای من برا تو من که هیچی ندارم بعد مامان بزرگم گفت پس زنه همسایه آمد برد😐 بعد این قضیه تموم شد مامان بزرگم میخواست بره حمام قبلاًنا تو روستا یک حموم عمومی بود که زنانه بود مامان بزرگم رفت سر صندوق لباس بردارع دید لباس سفیدش نیس گمشده باز هم گفت کار لیلاس

خدایااا منه بکش💔😁

من برادر شوهرم یه خونه گرفته بودن قدیمی بود 

قبلا دختر اون خانواده اونجا خودکشی کرده بود 

برادر شوهرم اینا نمیدونستن خونه رو میگیرن و میرن چند روز تمام میشینن خونه رو تمیز میکنن 

بعد وسیله هاشونو میبرن اونجا برادرشوهرم و دوستشم ی شب میمونن خونه و اونجا میخابن 

بعد هوا گرم بوده برادر شوهرم میره پنجره هارو باز میذاره و با دوستش همونجا میخابن تو یکی از اتاقا 

اما صبح وقتی بیدار میشن میبینن پنجره ها بستس 

جفتشون زهره ترک میشن میرن بیرون از خونه بعد یکی از دوستای برادر شوهرم وقتی داستانو میشنوه میگه من میدونسم قضیه این خونه رو ولی بهتون نگفته بودم که نترسید 😐😐😂

اونام میرن سریع وسیله هاشونو جمع میکنن شوهر بیچارمو میذارن دم در خونه ک  مواظب اثاثاشون باشه و کشیک بدع 😐😂 هنوزم که هنوزه پدرشوهرم میگه ینی من داشتم جای پای جن تمیز میکردم دو ساعت 😂

غم‌هاتو که بغل کنی، دیگه هیچ دردی گلوتو فشار نمیده 🤍

عموم دیده یه زن تو بیابونه تنها تو جاده سوار ش میکنه میگه گناه داره می بره یه شهر می رسوندش زن هم چهرش پایین گرفته بود  حرف نزده 

بعد از دوباره بعد شهره بیابون بوده از دوبار می بینی کنار جاده وایساده برای ماشین دس تکون میده خوب نگاهش می کنه می بینه لصلا به ادم نمی بره پاشو می زاره رو گاز و فرار 😅

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی  ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمی گردم 💫 حس ششمی 🌹🌹(لطفا توضیح ندید مشکلتون را 🙃 وگرنه حسم برعکس میشه )

بشر اولیه که برای بسیاری از مسائل طبیعی اطرافش جوابی نداشت شروع به خلق‌ افسانه کرد....دلیل بارون رو نمی‌دونست می گفت الهه باران....صدای باد در بیابان = جن   قرن ۲۱ ام یک اثر  علمی و مستند از وجود جن بیارید با این همه وسایل اندازه گیری پرتو های مرئی و غیر مرئی

موقعی هم بچه بودم یجا مستجر بودیم 

خیلی خونه صدا می داد بابام میگف خونه قدیمی و فلانه 

بعدا که رفتیم گف جن داشته دیده

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی  ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمی گردم 💫 حس ششمی 🌹🌹(لطفا توضیح ندید مشکلتون را 🙃 وگرنه حسم برعکس میشه )

بعد رفت حمام از تو حمام صدا میامد صدای دول و سروصدا مامان بزرگم از پشت بلند بلند داد کشید گف اینجا حمامه نه اینکه بیاید عروسی بگیرید رفت تو هیچکس نبود باز بلند بلند داد کشید شماها مگه مرز دارید برید از اینجا بیرون بعد یک چیزی محکم دستشو زد این دست مامان بزرگم مثل کوه شده بود تا ابد ماند بعد مامان بزرگم فهمید جن بودن نه ادم

خدایااا منه بکش💔😁