2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمسیر تندباد

نه در چشم باد بود انگار

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

[QUOTE=231116653]کتاب "بربادرفته" اثر مارگرت میشل و فیلم برباد رفته به کارگردانی "ویکتور فلمینگ" و بازی "کلارک گیبل" ...[/QUکتابشو خوندم،فیلمش هم دیدم،اسکارلت اوهارا

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
[QUOTE=231116653]کتاب "بربادرفته" اثر مارگرت میشل و فیلم برباد رفته به کارگردانی "ویکتور فلمینگ" و ب ...

ملانی همیلتون

اشلی ویلکز

فرانگ مورفی

چارلی همیلتون

اوپرا وینفری که دختر سیاهپوست کوچولو بود اونجا....یادش بخیر.من با ویدیو vhs دیدم🌷🙏 نوستالژی بود این تاپیک

✔ آقا هستم✔
ملانی همیلتون اصلی ویلکز فرهنگ مورفی چارلی همیلتون اوپرا وینفری که دختر سیاهپوست کوچولو بود اونج ...

سالها قبل خیلی کتاب میخوندم معروفترین رمانهای دنیا رو میخوندم و لذت میبردم،اما بعد از ازدواج مکشلات زندگی باعث شد که اصلا حوصله مطالعه نداشته باشم الان دارم جدا میشم دوباره دلم‌میخواد کتاب بخونم ،سر شوق اومدم

سالها قبل خیلی کتاب میخوندم معروفترین رمانهای دنیا رو میخوندم و لذت میبردم،اما بعد از ازدواج مکشلات ...

عالی و اینکه متاسفم.من خودم تجربه ش رو داشتم و۱۰سال زندگی در کوتاه مدتی ازبین رفت.اما گاهی فرصتها در دل اتفاقات بظاهر بد و رنج آورهستن. نمیدونم کجا شنیدم که؛ زخمی که تورو نکشه،قوی ترت میکنه.😔 

✔ آقا هستم✔
سالها قبل خیلی کتاب میخوندم معروفترین رمانهای دنیا رو میخوندم و لذت میبردم،اما بعد از ازدواج مکشلات ...

اامیدوارم سال پیش رو براتون همراه با کامیابی و سلامتی تن و روان باشه.پروردگار انسانهای نیک رو درمسیرتون قرار بده.🙏🌺

✔ آقا هستم✔
اامیدوارم سال پیش رو براتون همراه با کامیابی و سلامتی تن و روان باشه.پروردگار انسانهای نیک رو درمسیر ...

تشکر،همچنبن برای شما