عزیزم کار کن منم وضعمون خوب نبود من و شوهرم با هم کار میکنیم تا بتونیم خرج زندگی دربیاریم ...به عدال ...
شوهرم که شبانه روز کارمیکنه .خودمم یه مدت بابچه میرفتم بچم دسته اینو اون نشد دیگه کسی نیست بچم نگه داره نمیتونم بچمم ببرم باخودم. کسی از صفر صفر بدون خونه و ماشینو وسیله شروع میکنه تا اخر عمرش ۲۴ساعت شبانه روزم کارکنه با حقوق وزارت کار که ۴۵۰۰ هست بااین گرونیا بجایی نمیرسه . اول فکرکنیدبعد صحبت کنید
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
کار کن به نظرم ادم سبزی بفروشه خرجشو میتونه دربیاره
😂فکرکنم شما یاایزان زندگی نمیکنی یاخرید نمیکنی یا داری متوجه گرونیا نیستی ادم میشناسم صاحب خونس ماشینش زیرپاشه حقوق بگیره ۱۵ ماه که میشه نون نداره بخوره . خبر از قیمتا نداری شما
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
😂فکرکنم شما یاایزان زندگی نمیکنی یاخرید نمیکنی یا داری متوجه گرونیا نیستی ادم میشناسم صاحب خونس ماش ...
عزیزم اولش شما میخوای همش ناله کنی بهونه تراشی میکنی شما خونه میتونی کار کنی بعد بچه پیش مامانت و مادرشوهر یا مهدکودک بزاری چه عیب داره ...حالا درثانی بچه ت بزرگ میشه تحمل کن میگذره این روزا....همه مون تو زندگی سختی کشیدم حتی پول بعضی ها چیزی میخوردیم نداشتیم ....شما خونه نداری و ماشین نداشتی سنت اگه پایین بود بچه نمیاوردی یا اگه بچه اوردی چرا برای داشتنش شکر نمیکنی خدا شکر کن تنت سالمه شوهرت ادم خوبیه ....هی مینالی
عزیزم اولش شما میخوای همش ناله کنی بهونه تراشی میکنی شما خونه میتونی کار کنی بعد بچه پیش مامانت و ما ...
میبینی بعنوان یه انسان چقدر زود قضاوت میکنی من اگه مو به مو زندگیم برات بگم تهش باید همه حرفات پس بگیری تومارم میشه حرفام فقط دراین حد بهت بگم که خانواده ای ندارم بچمو بزارم وگرنه مخم کارمیکنه اینکارکنم مادرم فقط هست اونم ۱۳۰۰ کیلومترازم دوره که البته نزدیکم بود این لطفو برام نمیکرد چون من زایمان کردم پاشو نزاشت تنهابودم. بعدم تنم سالم نیست که شکرکنم اگه میخوندی پیامام میدیدی .من حتی اینقدر زانو دردم شدید شده ازکارای خونمم افتادم باید یکی کمکم کنه تابتونم بلندشم که شوهرم خونه نیست اشکم درمیاد تاپاشم ازجام.شوهرمم رگا قلبش گرفته دکتر گفت باید آنژیو شه چون پول نداشتیم نرفته هنوز