2777
2789
عنوان

فقر ونداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 56 پست
من طلاهام که تموم شد کم کم باید جهیزیمو بفروشم

من جهیزیه ندادن خانوادم چندتا تیکه اشغال چیز بدرد بخوری نیست‌ . چرا باید مااینجور لنگ باشیم عدالتش کجاست . هرکار کردیم وام جور نشد کسیم نداریم پول قرض کنیم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم عدالت خدا کجاست اخه که ما درد بکشیم بخاطر پول بعضیا ندونن حتی چی هست درد بی پولی. 

عزیزم کار کن منم وضعمون خوب نبود من و شوهرم با هم کار میکنیم تا بتونیم خرج زندگی دربیاریم ...به عدالت خدا ربطی نداره تلاش باید بکنی

عزیزم کار کن منم وضعمون خوب نبود من و شوهرم با هم کار میکنیم تا بتونیم خرج زندگی دربیاریم ...به عدال ...

شوهرم که شبانه روز کارمیکنه .خودمم یه مدت بابچه میرفتم بچم دسته اینو اون نشد دیگه کسی نیست بچم نگه داره نمیتونم بچمم ببرم باخودم. کسی از صفر صفر بدون خونه و ماشینو وسیله شروع میکنه تا اخر عمرش ۲۴ساعت شبانه روزم کارکنه با حقوق وزارت کار که ۴۵۰۰ هست بااین گرونیا بجایی نمیرسه . اول فکرکنیدبعد صحبت کنید

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
کار کن به نظرم ادم سبزی بفروشه خرجشو میتونه دربیاره

😂فکرکنم شما یاایزان زندگی نمیکنی یاخرید نمیکنی یا داری متوجه گرونیا نیستی ادم میشناسم صاحب خونس ماشینش زیرپاشه حقوق بگیره ۱۵ ماه که میشه نون نداره بخوره . خبر از قیمتا نداری شما

شوهرم که شبانه روز کارمیکنه .خودمم یه مدت بابچه میرفتم بچم دسته اینو اون نشد دیگه کسی نیست بچم نگه د ...

منم با دوستمون که میگه کار کن موافقم

تا وقتی فقط شوهرم کار میکرد به هیچی نمی‌رسید حقوقش

الان باهم کار می‌کنیم و به اون روزامون میخندیم که همیشه دستمون خالی بود

اول توکل بخدا ... دوم تلاش و تلاش و تلاش 

منم با دوستمون که میگه کار کن موافقم تا وقتی فقط شوهرم کار میکرد به هیچی نمی‌رسید حقوقش الان با ...

عزیزم اینقدر عاقل هستم خودم فکرکنم به کارکردن دوماه رفتم سرکاربچم خونه خاله و همسایه . یسرگریه زاری گفتیم عادت میکنه مریض شد دیگه دیدم نمیشه نرفتم دیگه اگه کسی داشتم نگهش میداشت قطعا میرفتم سرکار 

عزیزم اینقدر عاقل هستم خودم فکرکنم به کارکردن دوماه رفتم سرکاربچم خونه خاله و همسایه . یسرگریه زاری ...

من کارم اینترنتیه و بچه کوچیکم دارم ولی تو خونه هستم

درسته با بچه بیرون از خونه کار کردن سخته

من کارم اینترنتیه و بچه کوچیکم دارم ولی تو خونه هستم درسته با بچه بیرون از خونه کار کردن سخته

سردر نمیارم از کارای مجازی و اینترنتی اصلا بلد نیستم حتی از ایتستاام سردرنمیارم دوباررفتم دیدم بسته ام تموم میشه گرون میشه هی بخرم نرفتم

😂فکرکنم شما یاایزان زندگی نمیکنی یاخرید نمیکنی یا داری متوجه گرونیا نیستی ادم میشناسم صاحب خونس ماش ...

عزیزم اولش شما میخوای همش ناله کنی بهونه تراشی میکنی شما خونه میتونی کار کنی بعد بچه پیش مامانت و مادرشوهر یا مهدکودک بزاری چه عیب داره ...حالا درثانی بچه ت بزرگ میشه تحمل کن میگذره این روزا....همه مون تو زندگی سختی کشیدم حتی پول بعضی ها چیزی میخوردیم نداشتیم ....شما خونه نداری و ماشین نداشتی سنت اگه پایین بود بچه نمیاوردی یا اگه بچه اوردی چرا برای داشتنش شکر نمیکنی خدا شکر کن تنت سالمه شوهرت ادم خوبیه ....هی مینالی

تا ۴۰ روز روزی ۴۱ بار سوره ماعون بخون،رزق و روزیتون زیاد میشه

وای بس کنید این چرت و پرتا رو با همینا به این روز سیاه نشوندنمون

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
عزیزم اولش شما میخوای همش ناله کنی بهونه تراشی میکنی شما خونه میتونی کار کنی بعد بچه پیش مامانت و ما ...

میبینی بعنوان یه انسان چقدر زود قضاوت میکنی من اگه مو به مو زندگیم برات بگم تهش باید همه حرفات پس بگیری تومارم میشه حرفام فقط دراین حد بهت بگم که خانواده ای ندارم بچمو بزارم وگرنه مخم کارمیکنه اینکارکنم مادرم فقط هست اونم ۱۳۰۰ کیلومترازم دوره که البته نزدیکم بود این لطفو برام نمیکرد چون من زایمان کردم پاشو نزاشت تنهابودم. بعدم تنم سالم نیست که شکرکنم اگه میخوندی پیامام میدیدی .من حتی اینقدر زانو دردم شدید شده ازکارای خونمم افتادم باید یکی کمکم کنه تابتونم بلندشم که شوهرم خونه نیست اشکم درمیاد تاپاشم ازجام.شوهرمم رگا قلبش گرفته دکتر گفت باید آنژیو شه چون پول نداشتیم نرفته هنوز