2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خیلی بدی کردی؟

ببین از این یکسال و چهارماهی ک با هم بودیم همیشه غرورش میشکوندم انفرادی خوردش کردم ک دیگ صداش در اومد دیگه ناز نمیکشه یا ازش یچی بخام نه میگه

ببین از این یکسال و چهارماهی ک با هم بودیم همیشه غرورش میشکوندم انفرادی خوردش کردم ک دیگ صداش در اوم ...

اشتباهت فقط نبوده عزیزم از حرفات به نظر میرسه یکجور میل به سلطه گری توی رابطه ات داری.این رابطه هم چه بمونه چه قطع بشه بهتره حتماروی تفکرت درباره رابطه درست تجدیدنظر کنی.شاید بااین روحیه درآینده هم به مشکل بربخوری.

یعنی چی سلطه گری😬

ببین عزیزم شاید نتونستم منظورم رو درست برسونم.خودت قبول داری که بارها غرور اون آدم روشکستی خوب میتونی بگی چرا؟انتظارداشتی بااین کاربه چی برسی؟الانم که نتیجه کارت رو دیدی میگی اگر معذرت بخوام فکرمیکنه ترس ازدست دادنش رو دارم یاهمیشگی هستم خوب یعنی چی؟توی رابطه سالم مگه نبایدهردوطرف احساس امنیت کنن وبدونن طرفشون به رابطه پایبنده؟البته اطلاعاتی که دادی خیلی کم بودولی ازاین چندجمله آدم به این نتیجه میرسه که میخوای توی رابطه ات ازموضع بالا عمل کنی وطرفت رو پادرهوا نگه داری.شایدم اینطورنباشه گفتم که برداشت ازهمین چندجمله است.شایدخودت بتونی بیشترتوضیح بدی.

ببین عزیزم شاید نتونستم منظورم رو درست برسونم.خودت قبول داری که بارها غرور اون آدم روشکستی خوب میتون ...

میدونی چرا 

چون فک میکنم اگه پا در هوا بمونه ترس از دست دادنمو داره و حواسش هست

میدونی چرا  چون فک میکنم اگه پا در هوا بمونه ترس از دست دادنمو داره و حواسش هست

ازهمون حرفهای اولت متوجه شدم.خوب این درست نیست برای همین بهت گفتم درباره رابطه درست بیشتر تحقیق کن.اصلا فکر کردی برخلاف فکرت مردی که توی رابطه اش احساس امنیت نکنه ممکنه خسته بشه وزودتر به رفتن فکرکنه؟خودت داری میگی روشت کم کم داره باعث میشه دیگه به خواسته هات توجه نکنه!اگر روزی کسی واردزندگیش بشه که برخلاف تو بهش احترام بزاره توانایی هاشو تشویق کنه وبهش حس باارزش بودن وامنیت بده چی؟اونوقت اگر به اون سمت بره فقط میگی خیانت کرده؟اینجاهم همه بهش بدوبیراه میگن که بله مردها همه همینطورن؟