2777
2789
میدونی چرا  چون فک میکنم اگه پا در هوا بمونه ترس از دست دادنمو داره و حواسش هست

من زیادازنوع رابطه شمانمیدونم ومتوجه میشم که میخوای ازاین راه براش تازه ودست نیافتنی باقی بمونی.اما دوستانه بهت میگم به نتیجه نمیرسی.اگر میخوای بالا باشی راهش این نیست که دیگران رو پایین بکشی.برعکس بهتره درکنار احترامی که به اون میزاری بیشتر روی خودت کارکنی تا انقدر عزت نفس پیدا کنی تا اون به خاطر ویژگیهای مثبتت نگران ازدست دادنت باشه.عزیزم غروربه جا برای همه اهمیت داره خصوصا آقایون که اگرشکسته بشه دیریازود دلزده میشن.هیچ مردی درمقابل توهین وسردی یک زن برای همیشه صبوری نمیکنه.یک زن جذاب وخواستنی برای مرد ویژگیهایی داره که باکمی مطالعه میتونی دروجود خودت پیداش کنی.بهت پیشنهادمیکنم دریک فرصت مناسب وبادقت تمام تاپیکهایی که کاربردخترگرانبها گذاشته رو چندبار بخونی ایده های خیلی خوبی بهت میده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دفعه زدی غرورشو شکوندی چجور تا حالا از هیچ دختر و عشقی متنفر نشده خیلیه...

اگ واقعا عاشقی بهش زنگ بزن و مستقیم بگو عاشقتم و  تصمیم دارم رفتار سابقمو عوض کنم چون گاها ناخواسته اشتباه کردم و اگ دوسش داری دیگه اینکارو باهاش نکن

ببین از این یکسال و چهارماهی ک با هم بودیم همیشه غرورش میشکوندم انفرادی خوردش کردم ک دیگ صداش در اوم ...

اینو بهش میگن سواستفاده‌گر بودنا! (manipulation)

James Allen تو کتابش میگه که دوست داشته باشیم بقیه رو بدون شرط و بدون چشم‌داشت.

مستقیم معذرت خواهی کن. نه به خاطر اینکه طرف مقابلت رو میشناسی بلکه به خاطر اینکه اشتباه بدی کردی. عذر خواهی کردن ربطی به جنسیت نداره، به درک و شعور بستگی داره.