2777
2789
عنوان

دختره من😐

98 بازدید | 8 پست

توی فامیل چندتا نی نی هم به فاصله ١یا٢هفته دنیااومدن همشون ازدم آرومن فقط میخوابن و اذیت ندارن اما امان از دختر من طی روز که کلا خواب نداره روی پاهامه شباهم تاساعت۴ـ۵صبح نق میزنه و ۵میخوابه بزور خیلی ناراحتم ازاین موضوع بشدت لاغره و جیغ جیغو اوناچاقن و  اروم مامانشون هم خوشبحالشونه ولی من چی بدتر لاغرشدم و....٢ماهشه

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

حالم بهم میخوره از مقایسشون 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

شیر خودتو میدی

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خودتو میدی

اره

اره

سه وغده نونو کره وچایی نبات بخور شیرت سنگین بشه شیرت حتما سبکه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

چون شیرخودمومیدم ازهمه چی محرومم خیلی چیزابرام ممنوع شده مثل آجیل و شیرینی و کره و پنیر.....

سه وغده نونو کره وچایی نبات بخور شیرت سنگین بشه شیرت حتما سبکه

نونو چیه؟

نونو چیه؟

نونو نه نون و کره و چایی نبات شیرت حسابی شیرین و چرب بشه 

نونو نه نون و کره و چایی نبات شیرت حسابی شیرین و چرب بشه 

عزیزم شیره انگور زیادبخورشیر وماست هم زیاد بخور 

بخاطرجنب وجوشش هست که وزن نمیگیره چون خیلی دست وپامیزنه وخواب نداره لاغره.همین که سالمه خداروشکر .ب مرور تغییر میکنه رفتارش