2777
2789
عنوان

امشب رابطمونو تموم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم بخاطر همین چیزا تموم سد اما الان میدونم عین سگ پسیمونه ولی روش نمیشه بیاد جلو 

گور پدرش 

قحطی آدم نیومده که 

یه روزی انقدر خوشبخت شو که تا ما تحتش بسوزه 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

یه چیزی مسلمه اینکه آدمی که بخواد بمونه، میمونه، آدمی که بخواد بره بهونه حور میکنه، حتی بهونه هایی که به ظاهر منطقی میان.خیلی وقتا منطق از احساس احمقانه تر هست و منطق احمقانه به درد دو هزار هم نمیخوره و آدمای دارای همچین منطقایی هم به درد نمیخورن.هر منطقی که منطق نیست. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

سعی کن تو شهر خودت پیدا کنی از پدر ومادر دور نشی کلا از خانوادت خیلی سخته تو بدترین شرایط تنهایی تو شادیاتم تنهایی به نظر من برای کسی که میخواد خانواده تشکیل بده بهتر آدم نزدیک خانوادش باشه هیچ مردی ارزش اینو نداره که به خاطرش ترک دیار کنی 

حرفای مسخره رلم بعد پنج سال دوستی  وقتی نمیخوانت و یکی دیگه تو زندگیشونه دلیل کات کردن میشه م ...

دقیقا .این جوری هم می‌خوان خودشون رو خوب نشون بدن یسری هم خوب در میرن که بیکار شدن بتونن برگردن

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
حرفای مسخره رلم بعد پنج سال دوستی  وقتی نمیخوانت و یکی دیگه تو زندگیشونه دلیل کات کردن میشه م ...

حداقل اینو می‌دونم کسی تو زندگیش نیست 

آدم دروغگویی نیست ، ثابت کرده .

فقط دیگ حسی بهم نداره :)))) میگه درس و نمیدونم دانشگاه و اینا 

🦥🤌🏻

من نزدیک دوساله تو رابطم

بدبختی جفتمون نمیتونیم جدا شیم🤦🏻‍♀️

اون خیلی بیشعوره

غده خیلی

من ۲۹ اون۳۰🙄

قصدمونم ازدواجه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
2790
2778
2791
2779
2792