2777
2789
عنوان

امشب رابطمونو تموم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 57 پست
عزیزم الان این چ ربطی به صحبت اسی داشت؟ بهتره سوالشونو جواب بدیم یا اینکه از تجربه هامون بگیم نه این ...

گلم

منظورم این بود ایشون ارادش قویه که کنار اومده

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی شک نکن یه روز پشبمون میشه مطمئن باش و این صحبتشم بهانه بوده وگرنه میتوست همون اول این چیزارو ببی ...

روزی ک پشیمون میشه دیر نیست!!!

بالاخره ی روز پشیمون میشه

این فک کرده دختر براش صف کشیدن :))

بهانه خوبی داره ! درس! تمرکز!

خوشبخت باشه :)))))) کاری ازم برنمیاد

🦥🤌🏻

گلم منظورم این بود ایشون ارادش قویه که کنار اومده

نه اتفاقا قوی نیست 

از درون دارم خورد میشم 

ولی نمیتونم کاری کنم جز اینکه اینقدر تلاش کنم تا ی روز پشیمون بشه و بخاد بگرده 

اونوقته ک دیگ نمی‌شناسمش :))

🦥🤌🏻

مرسی 🙂 امشب جدا شدیم درد خیلی عمیقیه... میدونم حکمت خدا چیز دیگه ایه ولی خب نباید اینکارو باهام می ...

ما دختریم و احساساتمون بیشتره

نمیتونم بگم ناراحت نباش اما چون دوبار تجربشو داشتم دارن میگم شک نکن برمیگرده و پشیمون میشه اما هیچوقت قبول نکن. من دوسال با یکی بودم با این بهونه ها رفت تا برگشت گفتم الانم سر همون حرفا بمون و برو چرا میخوای برگردی مگه لطمه به درسم نمیزنه؟!

من میگم بشین خداتو شکر کن تو مو می بینی و من پیچش مو ...!!

ب خدا و چینشش اعتقاد دارم 

تا اون نخاد برگی از اسمون‌نمیوفته. صلاح دیده از هم جدا بشیم پس هرچی خودش بخاد💜🙏🏽

🦥🤌🏻

ما دختریم و احساساتمون بیشتره نمیتونم بگم ناراحت نباش اما چون دوبار تجربشو داشتم دارن میگم شک نکن ب ...

مرسی 🙂💜 چشم 

دیگ این یارو رو از تاریخ ۳ /۱ نمی‌شناسم 🙂

بره خوشبخت شه تمرکز کنه رو درس کوفتی 

یجوری میگه درس حس میکنم کنکوریه 🙄

🦥🤌🏻

دمت گرم 🙂 فقط نمخاست که باشه. فقط حسی نداشت  چرت و پرت سر هم کرد.

به جهنم، اوکی؟!!!! به جهنم. 

ببخشید گفتم به جهنم ولی واقعا به جهنم. یه چیزی رو همیشه گوشه ی ذهنت و قلبت داشته باش، اینکه تا کسی تمام و کمال محبتش و عشق و تعهدش رو بهت ثابت نکرده بهش دل نده.جدی این دوره چون ایمان آدما کم شده پس تعهدشون هم کم شده، تعهد به انسانیت دیگه وجود نداره، اگه هم وجود داشته باشه توی افراد محدودی پیدا میشه.خیلی راحت میان توی زندگی آدم و خیلی راحت هم میخوان برن. بذار این اگه اولیش نیست حداقل آخریش باشه، آخرین فردی ازین مدل افراد باشه که اومده به زندگیت و رفته.ازین حرفای عجیب و غریب که عشقای واقعی به هم نمیرسن و... اصلا اینجور حرفارو باور نکن اتفاقا عشقای واقعی چون به هم میرسن واقعی میشن، اصلا اساس عشق همینه حتی اگه کلی جدایی توش باشه ته تهش به هم رسیدن و وصاله.درسته نمونه ی انسانیش کمه. ولی عشق از جنس خدا هست، یه حس پاک و خوب.عشقای زمینی از عشق به خدا سر چشمه میگیرن. 

اگه میخوای عاشق بشی عاشق آدمی بشو که رنگ و بوی خدا میده، چونکه همچین آدمی امکان نداره ولت کنه. 

هر چیزی به خدا وصل نباشه بالاخره یه روزی از هم میپاشه حالا اسمش عشق باشه یا هر چیز دیگه ای، حتی اگه ۱۰۰سال هم طول کشیده باشه بازم از هم میپاشه، مثل آدما که ظاهر و باطن دارن عشق هم ظاهر و باطن داره، بعضی حسا به ظاهر اسمشون عشقه اما در باطن عشق نیستن. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
مرسی 🙂💜 چشم  دیگ این یارو رو از تاریخ ۳ /۱ نمی‌شناسم 🙂 بره خوشبخت شه تمرکز کنه رو درس کوفت ...

فداتشم❤

اره بابا دیگ بهش فکر نکن که اعصابتو خورد نکنی برو تو تاپیکای دیگ ک ذهنت بره ی جای دیگ

دقیقاااا  رفع عذاب وجدان 🙂

فدای سرت .آدمای بیخود وقتی میرن راه برا آدمای خوب باز میشه یه تجربه هست 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
به جهنم، اوکی؟!!!! به جهنم.  ببخشید گفتم به جهنم ولی واقعا به جهنم. یه چیزی رو همیشه گوشه ی ذه ...

خیلیییی درست گفیتیاااا🥺🥺🥺

حتی اون اولایل می‌گفت ی هفته میام میبینمت 

تابستون میام دیدنت

و ...

ولی الان چی شد؟ میگه ما فرهنگمون فرق می‌کنه 

راهمون دوره....

کلی دلیل این شکلی 

طرف وقتی نمیخادت نمیدونه چ شکلی بگه 🙂

این اولین فرد نبود اما مهم ترینشون بود ک روش خیلی حساب کرده بودم میگفتم هرکس بذاره بره این یکی نمیره

و اینم رفت.

حداقلش اینه من تو ذهنش آدم بدی نبودم بدی نکردم ک ب بهونه های مسخره ای مثل تمرکز دامن زد!

ب قول خودت : ب جهنم!

🦥🤌🏻

2790
2778
2791
2779
2792