2777
2789
عنوان

خانوما لطفا تشریف بیارید

197 بازدید | 27 پست

خانوما من میخام برم کیش 

کی عکس طبیعی داره از خود کیش یا از جاهای دیدنیش عکس دارین والاه خیلی بلیطاش گرونه میخام ببینم باب میلم هس که برم اونجا یا نه 

چون عکس نتی خیلی با واقفیت فرق داره 

لطفا هر کی گرفته عکس بده ممنون میشم 

لطفا یاری رسانید دو قرون پول جمع کردم میخام جای خوب خرج کنم و وقتمم محدوده

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو همین کیش

گرونه ولی عالیه

من چند تا عکس دارم اگه باشن الان میزارم برات

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین
برو بندر سیراف

همسرم ولکن نیس 

اگه دارین ممنون میشم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
برو همین کیش گرونه ولی عالیه من چند تا عکس دارم اگه باشن الان میزارم برات

جدی 

نمیدونم موندم اصلا حیفم میاد پول خرج کنم 

اگه بدین ممنون میشم میخام خودمو تشویق کنم

جدی  نمیدونم موندم اصلا حیفم میاد پول خرج کنم  اگه بدین ممنون میشم میخام خودمو تشویق کنم

الان رفتم دیدم همش عکسای خودمه🤣🤣

عکس از خود منظرش ندارم 

بزار بگردم

ولی خدایی قشنگه 

ما ۴ نفر بودیم

۱ ماه پیش رفتیم 

۴ تومن خرجمون شد 

برا ۳ روز

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین
[QUOTE=231101236]همسرم ولکن نیس  اگه دارین ممنون میشم[/QUOTبندر سیراف هزینه پات کمتر میافته هزی ...

کرج

آقا بنظر من برو کیش

خیلی خوبهههه

ما که دفتیم خیلی خوب بود 

با ماشین خودتون برین کمتر هزینه میوفته

همه تنقلات هم ببرید 

چون اونجا چیز ها گرونه 

اینطوری ما رفتیم ۴ تومن شد برا ۳ روز

الان رفتم دیدم همش عکسای خودمه🤣🤣 عکس از خود منظرش ندارم  بزار بگردم ولی خدایی قشنگه  ...

جدییی

اخه میگن به جا کیش برو ترکیه منم پاسپورت ندارم

اگه از منطره و جاهای دیدنیش داشتی ممنون میشم تا عیارش دستم بیاد 

ولی با اون حساب چقد دم عیدی گرون کردن

آقا بنظر من برو کیش خیلی خوبهههه ما که دفتیم خیلی خوب بود  با ماشین خودتون برین کمتر هزینه م ...

خیلی دوره اخه 

چی هست که میگن بری باید ۲۰تومن بزاری کنار

جدییی اخه میگن به جا کیش برو ترکیه منم پاسپورت ندارم اگه از منطره و جاهای دیدنیش داشتی ممنون میشم ...

اگه بتونی بری ترکیه بهتره 

ولی خب خرج ترکیه بیشتره 

بعدم کیش چیزی از ترکیه کم نداره 

بزار بگردم عکس اگه بود میفرستم

اگه بتونی بری ترکیه بهتره  ولی خب خرج ترکیه بیشتره  بعدم کیش چیزی از ترکیه کم نداره  ...

پاسپورت ندارم من 

بخاطر همون گفتم داخل کشور باشه