2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه حتما  تهران

شما شاید اطلاعاتتون بیشتر از من باشه

نفهمیدید درآمدش چقدره؟

و اگه میشه سنتون رو بدونم

میخوام بدونم دیر شردع نکرده باشم

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین
تجربه شخصیم میگه اگه تواناییش و داری کلاس نرو خودت یاد بگیر با یوتوب و سرچ و اینا

وایی خیلی سعی کردم رشتمم کامپیوتره ولی خیلی خوب یاد نگرفتم برنامه نویسیو  کلی اشکال پیدا میکنم هیچ کسی هم  نیست جواب سوالامو بده 

هی بینشم وقفه میفته

دلمم میخواد زود تر وارد بازار کار بشم

😊
وایی خیلی سعی کردم رشتمم کامپیوتره ولی خیلی خوب یاد نگرفتم برنامه نویسیو  کلی اشکال پیدا میکنم ...

توو فروم ها و اینا بپرس سوالات و دوره ها پرژه محور ببین خیلیییی باید تلاش کنیا اما نتیجه اش خیلی بهتر از کلاس و ایناس

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

سلام وقت بخیر،اول شما باید هدفتونو مشخص کنید مثلا وب،دسکتاپ،موبایل(اندروید یا ای یو اس)،سیستمی،امنیت یا چیزای دیگه بعد که مشخص کردین میگردین دنبال زبان مورد نظر مثلا برای امنیت اطلاعات پایتون عالیه یا برای موبایل پلت فرم ای او اس شما باید سوییفت یاد بگیری برای وب شما هم باید فرانت اند یاد بگیری هم بک اند بگیری و ... پس شما اول هدفتو مشخص کن و همچنین زبان انگلیستو تقویت کن که خیلی خیلی کمتون میکنه.اگه احیانا سمت امنیت یا شبکه خواستین برید و پایتون رو انتخاب کردین به من پیام بدین در صورت تمایل میتونم آموزشای خوبی رو براتون ارسال کنم.موفق باشید

سلام وقت بخیر،اول شما باید هدفتونو مشخص کنید مثلا وب،دسکتاپ،موبایل(اندروید یا ای یو اس)،سیستمی،امنیت ...

سلام کاکو

ببخشید شما چند سالتونه؟

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین