2777
2789
عنوان

با یچم چیکارکنم😔😔

321 بازدید | 25 پست

هرجا عیددیدنی میریم دیگه نمیخواد بیاد میخوادپیش بچه ها بمونه وگریه میکنه ک نریم

بچه ها هم از خودش بزرگترن ومیزننش ۴سالشه...دوس ندارم بخاطرش برم خونه بقیه...

کلا واسه همه چیز یکسره گریه میکنه خستم کرده این گربه های الکیش باعث شده عصبی بشم وبهش پرخاش کنم باباشم یکسره تهدیدش میکنه ک گریه نکن وگرنه تنبیه میشی

لطفا لایکدنکنید دوستای عزیزم 💓💓🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دوست داره اوقاتش رو با بقیه بچه ها بگذرونه لطفا شما و پدرش هم یکم آرامش داشته باشین و با خونسردی بهش توضیح بدید چون بچس و ممکنه در اخلاقش تاثیر بزاره

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫

به جای تنبیه یه کاری کن ، یه هدیه که دوست داره تو خونه براش بذار ، وقتی می خوای بری خونه بهش بگو بیا بریم خونه که فلان چیز رو برات آماده کردم که به ذوقش بیاد خونه وقتی همه اش دعواش میکنید تا خودآگاه اونم بیشتر بهتون گوش نمیده

من امروز دخترم و زدم ... 

اصلا حرف گوش نمیده واقعا چاره نداشتم 

فک کن تو یه جمع هشت نفره از بچه های هم سنش وقتی گفتیم پاشید بریم هیچکدوم جیک نزدن جز دختر من . جیغ و داد پاره کردن پول عیدی نپوشیدن لباس و... 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

آخی عزیزم دعواش نکن گناه داره بچست نمی فهمه 

خب چیکارش کنم میریم بیرون اعصاب هممون بهم میریزه حتی وقتی میاریمش میبریمش پارک یاخرید ولی بازم گریه 

منم همین الان از خونه برادرم اومدم پسر سه سالم هرکاری کردم نیومد اونقد گریه کرد که داشت غش میکرد و کم مونده بود بالا بیاره خونه مردم. حالا منتظرم برادرم بیارتش 😐😐

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم دوست داره اوقاتش رو با بقیه بچه ها بگذرونه لطفا شما و پدرش هم یکم آرامش داشته باشین و با خونسر ...

هرچی توضیح میدیم متوجه نیس بزرگترا میزننش نمیتونم بزارمش پیش اونا

من زن حامله چکار کنم تو۸ ماه نشستم خونه ام راه دورم هستم راه میفتن میان یا زنگ میزنن امروز فردا میکنن ی استرس مهمون داری میندازن به جونم روانیم کردن بعد به هرکسم تعارف نکنم پوزشون توهمه من غلط کردم شهرغریب زندکی میکنم دیگه جون ندارم از درد