2777
2789
عنوان

زایمان

79 بازدید | 13 پست

کمر درد شدید دارم الان 40هفته وپنج روزم..سر بچه اولم درد زایمان سراغم نیومد اینو میگم دردام شروع بشه بعد برم بیمارستان...بچه هم زیاد حرکت میکنه بنظرتون چیکارکنم

مال منم زیاد طول کشید چهل هفته شد دردم نداشتم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بیمارستانم رفتم گفت باید 40هفته وشش روز بیای....دیگه خسته شدم اینقدر گریه کردم

گلم چرا گریه میکنی خوب فردا شش روز میشه.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اره دیگه خسته شدم میگم خداکنه درد زایمان بیاد سراغم رااااحت بشم...توروخدا برام دعاکنید

دکتر میتونه تو معاینه تحریک کنه گلم.

والله برای من گفته بود زود زود دوش بگیر. پیاده روی داشته باش. زعفران بخور. 

از دکترت بپرس 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
گلم چرا گریه میکنی خوب فردا شش روز میشه.

آخه از درد بری بیمارستان بهتره تا اینکه آروم باشی و اونجا دردات شروع بشه...با اینکه زایمان دوممه بازم زیاد میترسم ازتون میخوام برام دعا کنید

آخه از درد بری بیمارستان بهتره تا اینکه آروم باشی و اونجا دردات شروع بشه...با اینکه زایمان دوممه باز ...

گلم من هم بچه دومم رو باردارم.

انشالله که به سلامتی و راحتی زایمان میکنی. ببین عزیزم اصلا ربط نداره با درد بری یا نه. من که کیسه آبم هم پاره شده بود رفتم اونقدر زیاد دردکشیدم ولی اونجا خانمی بود میگفت دردش شروع نشده و حتی کیسه آب رو دکتر پاره کرده زایمان خیلی راحتی داشت ساعت یک ظهر اومد سه زایمان کرد. بستگی به بدنت داره برات شیرین‌ترین خاطره میشه اصلا نترس.

گلم من هم بچه دومم رو باردارم. انشالله که به سلامتی و راحتی زایمان میکنی. ببین عزیزم اصلا ربط نداره ...

خداکنه راحت باشه این زایمانم. بخدا ترس همه ی وجودمو فرا گرفته....اینکه این همه وقتو طی کردمو نیومد استرس گرفتم

خداکنه راحت باشه این زایمانم. بخدا ترس همه ی وجودمو فرا گرفته....اینکه این همه وقتو طی کردمو نیومد ا ...

اصلا نگران نباش گلم از این لحظه هات استفاده کن برات خاطره هست خیلی سریع میگذره بچه ات هم به سلامتی به دنیا میاد. ❤❤❤❤❤❤❤

اصلا نگران نباش گلم از این لحظه هات استفاده کن برات خاطره هست خیلی سریع میگذره بچه ات هم به سلامتی ب ...

سلام من امروز زایمان کردم برای شما هم دعا کردم.ممنون از همدردیت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز