مبینا_۵۵m مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 عنوان ارزوتون چیه 66 بازدید | 15 پست من که برم کنسرت و فن ساین بی تی اسپول داشته باشم و به همه کمک کنمهمه انسان های جهان و خانوادم و بی تی اس همیشه سالم باشن انشالله پسرام دیه کرونا نگیرن😐💔 این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم. 1401/01/03 | 00:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبینا_۵۵m مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 هیچی جررر😐 این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.
مامانآراد___ عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 903 دوتا ارزو دارم همش هم به پول ربط داره،، یکی برم مادرم ببینم کرایه ندارم یکی بچهام روانیم کردن یه جیزی میخان پول ندارم تهیه کنم 😔😔 کاربرقدیمی هستم😊
مبینا_۵۵m مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 حوصله ندارم دیگه اون چیزی که من میخوام نمیشه چرا با خدا غیر ممکن ها ممکن میشه پس امید داشته باش این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.
مبینا_۵۵m مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 به اون کسی که دوسش دارم برسم😔ای کاش برگرده برمیگرده امید داشته باش این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.
مبینا_۵۵m مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 دوتا ارزو دارم همش هم به پول ربط داره،، یکی برم مادرم ببینم کرایه ندارم یکی بچهام روانیم کردن یه جیز ... عزیزم میگذره خدا کمکت میکنه این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.
مبینا_۵۵m مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 بمیرم ارزوی منفی نکن هنوزم میشه ارزوهای قشنگ کرد و بهشون رسید این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.
miss__mi عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 8108 برمیگرده امید داشته باش 😔😔ممنون از امید دادنتون ❤😔من دیگه امیدی ندارم
مبینا_۵۵m مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 😔😔ممنون از امید دادنتون ❤😔من دیگه امیدی ندارم میدونی چیه خدا دقیقا موقعی که همه امیدتو از دست دادی کمکت میکنه پس غصه نخور و دعا کن این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.