2777
2789
عنوان

فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 31 پست
میدونی اگه خانواده همسر خوب باشن باید مث تاج بزاری رو سرد اگه بد باشن باید ببوسی بزاری کنار. برا خود ...

من امشب،به شوهرم گفتم واسم مهم نیستن

_____________////////"""""""""
میدونی اگه خانواده همسر خوب باشن باید مث تاج بزاری رو سرد اگه بد باشن باید ببوسی بزاری کنار. برا خود ...

تازه ۶ تا النگو هم گرفتم اصلا نگفتن مبارک باشه شناختمشون حرص خوردن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره فردابهش،میگم ببر عوض،کن🤣

😂 من خواستم فرش بخرم چون خونه خریدیم هیچی جهاز نداشتیم یواش یواش خریدم بعد من اوایل با خواهرش میرفتم میگفت حتما میام ازاین فرق خشتیا میخرم خیلی دوست دارم اون سال اون فرش عوض کرد رفت خشتی خرید بعد ن اون خشتی ک من مد نظرم بود زشت زشت. بعد ک رفتم من فرش خریدم دیگه خشتی مد نبود. شیک تراز اون خریدم. من 1500شانه ک خیلی نازک او 700شانه پراز پرز فرش بعد ب من می‌گفت فرشتون خیلی نازک گفتم فرش ابریشم دیدی چقد نازک ولی ابریشم😒

وای چه حسود

خیلی. تازه 10روز اومدم عروسیشون بودم میخواستن برن خونه همسایه مراسم داشتن مادرش برا من نایلون برداشت برا کفشام نمیدونی چکار کرد آره من پا ندارم من کفش ندارم برا من برداری گفتم بیا خودتو نکش برا یه نایلون اصلا نگاش میکردم چندشم میشد

[QUOTE=231094044]خیلی. تازه 10روز اومدم عروسیشون بودم میخواستن برن خونه همسایه مراسم داشتن مادرش برا من نایلون برداشت ...[/QUOTباید مثل خودشون رفتارکنی

واقعا چقدر بی فرهنگ

خیلی داغون داغون مشکل داره باردار نمیشه من خیلیییی برا‌ دعا میکنم الان ک باردارم اصلااا نیومدن بگن چیزی میخوای یان ولی من خداروشکر همسرم خوب اصلا نیاز ب اونا ندارم. اوایلم میگفت تا من بچه دار نشدم نشی 😒

خیلی. تازه 10روز اومدم عروسیشون بودم میخواستن برن خونه همسایه مراسم داشتن مادرش برا من نایلون برداشت ...

تازه جاریامم موندن نظر بدن🙄😳

[QUOTE=231094044]خیلی. تازه 10روز اومدم عروسیشون بودم میخواستن برن خونه همسایه مراسم داشتن مادرش برا ...

من کلا رفت و آمد ندارم عیدم نرفتم چون تو یه ساختمون هستیم تو این 8ماه حالی ن رسیدن منم نرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز