2777
2789
عنوان

فرش

218 بازدید | 31 پست

سلام عیدتون مبارک بچه ها من واسه خونم فرش،پتینه خریدم شوهرم خیلی خوشش اومده بود امروز که خواهرشوهرام اومدن خونمون زدنش به دلش،حالا میگه زشتن چی بگم اومدن دعوا مارو درست کردن ورفتن

_____________////////"""""""""
قرار نیست ب دل همه باشه. اوایل ازدواج خواهرشوهرم میومد میگفت خونت مث مسجد الان ک همه چی داره خونمون ...

والا فرشام خوشگلن دوسشون دارم شوهرم دهن بینه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قرار نیست ب دل همه باشه. اوایل ازدواج خواهرشوهرم میومد میگفت خونت مث مسجد الان ک همه چی داره خونمون ...

خواهرشوهرا حسودن  البته بعضیاشون همه نه

اون چقد بی ادب بوده وسیله خرید شده رو گفته زشت😒

اینا کلا هرچی که یکی میخره نظر قشنگ قشنگ میدن شوهرم خودشم تو انتخابش،نقش داشت والا نمیدونم چه وردی خوندن تو‌گوشش

برا منکه وحشتناک ولی کی محل بده

من امروز بهشون گفتم منم از وسیله هاشما خوشم نمیا از زندگیتون نفرت دارم گفتم خواهشا نظر ندید کسی ازتون نظر نخواسته

الان امکان تعویض داره؟ اگه نداره برا اینکه بیخیال شه بگو جمع کن ببر تعویض 

اتفاقا زنگ زد فرش فروشه گفت تعویض،نمیکنیم گفت بعداز یکهفته افتاده به یادتون

میگفتی والا ماهم نظر نخواستیم و برات تعریف نشده خرید کسیو بدلش نزن😒

والا من هیچوقت درباره وسیله هاشون نظر نمیدم اخه میدونی واسه چی حرص خوردن آخه یکی از خواهرشوهرام خیلی منو دوست داره باهم فرش،خریدیم مثل هم حالا باجناق از اون ور حرص،میخورد خواهر از اون ور 🙄

والا من هیچوقت درباره وسیله هاشون نظر نمیدم اخه میدونی واسه چی حرص خوردن آخه یکی از خواهرشوهرام خیلی ...

میدونی اگه خانواده همسر خوب باشن باید مث تاج بزاری رو سرد اگه بد باشن باید ببوسی بزاری کنار. برا خودت مهم نکنی نظراتشونو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز