امروز رفته بودیم ویلا ،ویلای دوست عموم بوده توی کرمانشاه ولی ما خودمون اهل کرمانشاه نیستیم اسمش بهزاد بود فکر کنم عاشقش شدم البته اونم به بهونه های الکی هی میمود داخل بعد یواشکی نگام میکرد الان یه روزه که از ویلا برگشتیم ولی همش تو فکرشم دیگه هم فکر نکنم بتونم ببینمش 😢😢خیلی حس بدیه
کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
اصلا همین که میگی کاش عاشق نشده باشم ینی خودت میتونی این حسو کنترل کنی،زیاد بال و پر نده
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.