2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالتونه؟ علائمتون چیه؟

۴۳ 

فعلا بهم ریختگی پریود

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۴۳  فعلا بهم ریختگی پریود

مامان من که دارن یائسه میشن از نظر روحی روانی یه جورایی بهم ریختن و گریه میکنن و حس بی قراری دارن که خب طبیعیه ولی خوب چاره ایی نیست باید صبور باشن و سعی کنن که مواد غذایی مقوی بخورن و روحیه اشون رو بالا نگه دهرن تا این دوران بگذره

از نظر روحی روانی چطور علائمی دارید؟

م کلا از نظر روحی بهم ریخته هستم نمیشه زیاد روش حساب کرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چقدر این دوران برای یه خانم دوره حساسیه، خیلی حواستون به مادرتون باشه، ایشالا این دوران براشون راحت بگذره

حالا یکی از دغدغه های خانما تو این دوران اینه بعد یائسگی چی بخورن چاق نشن، مامان شما هم این دغدغه رو دارن؟💜 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز