2777
2789
عنوان

معنیش چیه

109 بازدید | 5 پست

دوستان ببخشید ولی کسی معنی هَوَل رو میدونه؟!

به معنای تنوع طلبه یا چیز دیگه‌ای؟

اگه به کسی گفتم خیلی حرف زشتی زدم آیا؟!

فقط به پسرا میگن یا دختراهم میشه

مثلا معادل همون کلمه زشت ج..ده به خانوماست ولی برای آقایون؟

ببخشیدا ولی به‌یه نفر گفتم نمیدونستم کلمه بدیه به منظور تنوع طلب گفتم ولی چنان بهش برخورد انگار فحش خواهرومادر شنیده

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

هَوَل به شخصی میگویند که برای داشتن ارتباط با جنس مخالف دست به هرکاری میزند حتی اگر آن کار باعث بی اّروییش و خفت و خاری بشود.

هَوَلیت بیشتر در ذکور(پسران) دیده میشود. هرچند در تعداد کمی از اناث(دختران) هم دیده شده است.

پ.ن: تو گوگل اینو نوشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچی تو مایه های سبک و جلف معادلشم ج..ه نیست برای هر موجود جلف و سبک و ندید بدید استفاده میشه

آها ممنون

پس به منظور تنوع طلب نمیشه استفاده کرد؟

راستی پروفایلت عالیه😍😅

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
هَوَل به شخصی میگویند که برای داشتن ارتباط با جنس مخالف دست به هرکاری میزند حتی اگر آن کار باعث بی ا ...

ممنون😅