2777
2789

بهش میاد نتی باشه ولی مبارکه سال نوت

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

مبارک باشه خیلی قشنگ 

من هر سال ست هفت سین فیروزه ای ميندازم چون شوهرم خیلی دوسش داره امسال گفتم تغییر بدم میدونستم قبول نمیکنه مادرشوهرم گفت خودم میرم ظروف جدید و سفره .. میارم آورد بعد رفت مسافرت منم چیدم آقا پاشد عوض کرد همون قبلی چید  

حیف هزینه ای که مادرشوهرم کرد بزار بیاد بهش میگم پسرش چکار کرد به خدمتش برسه     

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر