saraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8073 عنوان برای نفخ شکم نوزاد ۲۰ روزه چیکار کنم 4058 بازدید | 15 پست شما چیکار کردین که بهتر شدن؟ 🥰😍😍😉🙃 1401/01/02 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99090 ازکجا میونی نفخ کرده عزیزم؟ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54224 قطره اينفاكول سرچ كنيداكثر سيسموني فروشا دارناب روي اتيش 💕
saraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8073 ازکجا میونی نفخ کرده عزیزم؟ صدای شکمش میاد خیلی بی قرار هم شده 🥰😍😍😉🙃
کدوقلقلهزنتنبل عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 19586 اگه شیر میدین نعناع بخورید اگه شیر خشکه بانبات شیرین کنید رقیق شده شو بدید خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
کرم_شب_تاب_هستم عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4387 چندتاقطره شربت دی سیکلومین عصرهابهش بده خودتم بعدازغذات یه چیزی بخور شیرت صاف بشه مثل مرپنبه یا همون شربت دی سیکلومین یا زنیان 🍃🌺 اگه میتونی یه صلوات برام بفرست 🌺🍃
saraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8073 قطره اينفاكول سرچ كنيد اكثر سيسموني فروشا دارن اب روي اتيش چون هفت ماهه به دنیا اومده وزنش خیلی کمه یه ذره میترسم بهش دارو بدم 🥰😍😍😉🙃
نارنگی_میقولی؟ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 560 شماخودت تغذیت درسته؟ غذاهایی که نفخ میاره نباید بخوری... بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
saraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8073 اگه شیر میدین نعناع بخورید اگه شیر خشکه بانبات شیرین کنید رقیق شده شو بدید دیروز اتفاقا نعناع خوردم اما فایده نداشت 🥰😍😍😉🙃
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54224 چون هفت ماهه به دنیا اومده وزنش خیلی کمه یه ذره میترسم بهش دارو بدم شما ميدونيد روي ان اي سيو چه داروهايي بهش تزريق كردن؟با دكتزش مشورت كنيد بعد بدينشيرم پري بايد بدين ميدونيد ديگه براي بچه هاي نارسه 💕
saraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8073 شماخودت تغذیت درسته؟ غذاهایی که نفخ میاره نباید بخوری... لبنیات و حبوبات و تخم مرغ و چیزای سردی نمیخورم دیگه نمیدونم چیا نخورم 🥰😍😍😉🙃
yektabanoooo عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 697 صدای شکمش میاد خیلی بی قرار هم شده من بچه هام شیر خشکی بودن شبی دوقطره عرق نعنا بهشون میدادم اصلا نفخ اذیتشون نکرد
saraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8073 شما ميدونيد روي ان اي سيو چه داروهايي بهش تزريق كردن؟ با دكتزش مشورت كنيد بعد بدين شيرم پري بايد ب ... آنتی بیوتیک جنتا و آمپی سیلین و ویتامین بهش زدن بیمارستانالان که تعطیلات دکترش نیست وگرنه میبردم بیمارستان کودکان هم پر از کروناییه حقیقتش میترسم ببرمش 🥰😍😍😉🙃
نارنگی_میقولی؟ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 560 لبنیات و حبوبات و تخم مرغ و چیزای سردی نمیخورم دیگه نمیدونم چیا نخورم طبیعیه نوزاد حتی با رعایت کردن هم نفخ میشه یکی دوماه بگذره بدنش عادت میکنه حتما اروغشو تو سه مرحله بگیر شکمشو دورانی با روغن زیتون ماساژ بده و شربت با مشورت دکتر بده بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54224 آنتی بیوتیک جنتا و آمپی سیلین و ویتامین بهش زدم الان که تعطیلات دکترش نیست وگرنه میبردم بیما ... نه منظودم اين نبود اسم دارو ببر..ميگم از دارو دادن ميترسين به اون بچه حيلي دارو دادن.اينفاكولم سرچ كنيد داروي خارجيه گروننم هست كل دنيا مصرف ميكنن براي دل دود نوزاد بدون هيچ عوارضيه.دل درد هيلي بده بچه رو عذاب ميده 💕