2777
2789
عنوان

بارداری

108 بازدید | 6 پست

سلام 

دوستان من چند ماهه اقدام به بارداری کردم ولی هنوز باردار نشدم این ماه پوستم شدیدا خشک شده و چند وقت پیش هم یه رنگ گذاشتم ولی موهام رنگ نگرفت (شماره ۷صفر سه) ممکنه خشکی پوست بخاطر اب و هوا و رنگی هم که انتخاب کردم تیره بوده؟ یا باردارم؟ (مشکل نازایی از طرف شوهرم بودم واریکوسل داشتن و چند وقت پیش هم عمل کردن) 

احتمالا به خاطر آب و هوا هس وگرنه رنگ شماره هفت روشنه تیزه نیست ، شوهرت بعد عمل ازمایش اسپرم داده ؟

اخه خارش شدید هم گرفتم زدم اینترنت یکی از علایم بارداری همین خارش و خشکی بود 

اره دوباره آز داده قبلا پنجاه هزارتا اسپرم زنده تو آزمایشش نشون داده بود بعد عمل که دوباره آز داد شده بود ۶۰۰ هزارتا دکتر گفت هنوز کمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خارش شدید هم گرفتم زدم اینترنت یکی از علایم بارداری همین خارش و خشکی بود  اره دوباره آز دا ...

تعداد زیاد مهم نیست ، باید ببینی تعداد مورفولوژی ( شکل طبیعی اسپرم ) و موتیلیتی ( حرکت پیشرونده اسپرم ) چقدره اون ۲ تا آیتم واسه بارداری خیلی مهمه 

تعداد زیاد مهم نیست ، باید ببینی تعداد مورفولوژی ( شکل طبیعی اسپرم ) و موتیلیتی ( حرکت پیشرونده اسپر ...

اون موارد هم تغییر کرده البته ولی نه اونقدر برفرض پنج بوده شده شش

گرید چند بود ؟ یه طرف بود یا هر دو طرف ؟ داروهای ویتامینه و محرک استفاده‌ میکنه 

گرید سه بود و یک طرفه 

داروهای مکمل تقویتی فقط استفاده میکنه دکتر گفت اگه تا سه ماه دیگه باردار نشدید باید داروهای ناباروری استفاده کنه